maanantai 16. huhtikuuta 2012

Green is goodPhoto & Video Sharing by SmugMug


Varsinaiseksi ruokabloggailuksi tämä homma nyt mennyt, mutta minkäs sille voi kun ruoka vaan on niin hyvää. Sitäpaitsi siitä saa usein kauniita kuvia!


Perjantaina kokkailin helppoa ja hyvää uuniparsaa, kun vanhempani olivat kylässä. Stockalla nippu maksoi vain 2,95 € ja olivat kyllä todella maukkaita ja rapeita! Parsan seuraksi paistoin pihviä ja yhdistelmä näyttikin maittavan kaikille. 

Vihreitä parsojahan ei oikeastaan tarvitsisi kuoria, mutta jotenkin se on tullut vain tavaksi. Vaikka yritän kuoria parsat hellävaraisesti niin välillä lipsahtaa ja jokunen varsi katkeaa... No, ovat minusta kuitenkin aika kauniita nuo parsat, etenkin mustaa vuokaa vasten.  

Viime vuonna tein muuten parsasta pastaa ja salaattia, molemmat oikein toimivia reseptejä - suosittelen!

Photo & Video Sharing by SmugMug
Grönt och svart

4 kommenttia:

 1. Oi joi, parsa on kyllä hyvää, varsinkin grillattuna. Mä käärin pekonia ympärillä ja voitelen parsat grillausöljyllä. Olispa jo kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm... joo pekoniin tai prosciuttokinkkuun käärittynä ne vasta hyviä ovatkin!

   Ja tosiaan, olispa jo kesä!!

   Poista
 2. Parsa on kyllä niin hyvää, ikävä kyllä mieheni ei siitä pahemmin perusta joten parsakausi menee minullakin useimmiten ohi suun...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna olen jo syönyt parsaa enemmän kuin laki sallii... Ja taas on kaksi nippua jääkaapissa, kun hulluilta päiviltä sai halvalla! Se hyvä puoli sinkkuudessa on, että voi syödä just sitä, mitä haluaa! :D

   Mutta sinun pitää opettaa mini syömään parsaa, niin voitte sitten tulevaisuudessa yhdessä herkutella! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...