lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hurmaava Leila Lindholm Nelosella!!

EDIT// tähän postaukseen päädytään usein Googlen kautta hakusanoilla "Leila leipoo reseptit" - Ohjelman reseptit löytyvät ruotsiksi tältä sivulta! Jos ruotsin kieli on päässyt unohtumaan, niin Leilan reseptikirjoja löytyy kyllä suomeksikin, esimerkiksi täältä, ja niitä suosittelen lämpimästi!  :)

EDIT 21.7.2012// Nyt Suomalaisessa kirjakaupassa Leilan Pala kakkua - ja paljon muuta vain 10 €!

Lauantaipäivän tervehdys harmaasta ja sumuisesta Turusta! (plääh...)

Tuloillaan oli jo aivan toinen blogipäivitys, mutta en malta olla vinkkaamatta teille ihanan Leila Lindholmin ohjelmasta "Leila leipoo" Nelosella! Ohjelman ensimmäinen kausi, jota Nelonen on nyt alkanut esittää, on vuodelta 2007. Mutta ei kai se haittaa, eivätpä nuo reseptit aivan heti vanhene!

Kerroinkin jo, että fanitan Nigellaa - toinen kodinhengetär-idolini on ruotsalainen LeilaIhania reseptejä laadukkaista raaka-aineista, upeita kattauksia, kauniita astioita ja hyvää mieltä. Sitäpaitsi Leila on ihan uskomattoman kaunis ja hänellä on sopivan suloinen tyyli. Love! ♥ ♥ 
Kuva: scandelights.com

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa leivottiin pullia ja vierailtiin spelttivehnää viljelevällä luomutilalla. Seuraavassa jaksossa on luvassa suolaisia ja makeita herkkuja Italiasta, joten tätä sarjaa jään kyllä seuraamaan! Ja arvatkaapa vain, alkoiko tehdä mieli pullaa...! ;)

Jos Leilan reseptit kiinnostavat, niin kannattaa kurkata hänen suloisille kotisivuilleen What's Cooking? Sieltä löytyy myös nettikauppa, jos haluaa matkia Leilan pastellista keittiötyyliä.

Kuva: Leila.se


2 kommenttia:

 1. Hon är jätte söt och jag skulle vilja köpa allt i hennes butik! Trevligt veckoslut du söta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack detsamma fina Sofia! :)

   Och visst är Leila-butiken helt ljuvlig, så söta saker o ting hon säljer där :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...