sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Slow Mornings


Photo & Video Sharing by SmugMug

Viileän yön jälkeen kimalaisella on vaikeuksia päästä käyntiin. Tämä yksilö oli yöpynyt narsissinkukassa ja kömpi nyt hitaasti mutta varmasti eteenpäin kukan vartta pitkin aamupäivän auringon lämmittäessä kimalaisen kohmettunutta kroppaa.

Reipasta sunnuntaipäivää siis kaikille! Minä vietän sunnuntai-iltapäiväni hieman vauhdikkaammissa merkeissä kummipojan ja perheen kanssa sirkuksessa, mielenkiintoista nähdä, millaisen shown Sirkus Finlandian porukka on saanut aikaiseksi :)

4 kommenttia:

 1. Jotenkin hauskaa, että tuo pikkukaveri nukkui narsississa :)) Aurinkoista sunnuntaita ja hyvää sirkusreissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin just lähdössä kaupungille ja näin ötökän tuossa narsissin kukassa, siellä ihan sisällä. Vain valkoinen pylly näkyi! Se oli kuitenkin ehtinyt jo kömpiä yöpaikastaan kun ennätin hakea kameran :D Oli kyllä hupaisa näky!

   Poista
 2. Mä näin kevään ensimmäisen ensimmäisen kimalaisen tänään. Olin parkkeerannut autoni johonkin pensaan viereen, ja se kimalainen pörräsi siinä puskassa. Jouduin ampiaskammoisena kiipeämään autoon "pelkääjän" paikalta. Vieressä olevat teinit pällisteli ja naureskeli vieressä, kun mä en uskaltanut mennä omaan autoon... Miten sä olet uskaltanut ottaa ton kuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli kyllä niin jumissa, että ei ollut mitään vaaraa. Yö oli ilmeisesti ollut niin kylmä, että se oli kerta kaikkiaan jähmettynyt eikä päässyt edes lentoon. Joten uskalsin mennä lähelle :D Muuten en minäkään noista öttiäisistä kauheesti tykkää... :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...