sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Party hair?

Toukokuun puolessa välissä osallistun taas pitkästä aikaa iltapukujuhliin, kun mieskuoromme täyttää arvokkaat 75 vuotta. Puvun olen jo tilannut Kouvolasta ja menen sitä Vappuna sovittamaan. Kampaajankin varasin eilen, mutta nyt pitäisi sitten päättää, millainen juhlatyyli hiuksissa tällä kertaa voisi olla.

Aiemmin kampaukseni ovat olleet kovin klassisia - iltapukujuhlien etikettiinhän kuuluu, että naisten pitkät hiukset ovat kiinni, pois olkapäiltä.


Source: iknowhair.com via Petra on PinterestMonta kertaa olen kuitenkin huomannut, ettei yliopiston juhlissa tätä sääntöä niin kovin tiukasti noudateta. Siksi ajattelin itsekin mennä tällä kertaa etiketin vastaisesti ja jättää hiukset ainakin puoliksi auki. Mitä sanotte mm. näistä kampauksista?


PHair
Pictures from my Pinterest

Mieluiten kokeilisin tuota keskimmäistä kiharakampausta, vaikka tukkani onkin piikkisuora... Realistisesti voisin kuitenkin kuvitella tuon ensimmäisen kuvan tapaista etenkin, kun etuhiukseni eivät ole vielä kasvaneet täysin pois. Myös Gossip Girl-Serenan kampauksessa näkyvä hiuspanta voisi olla etuhiuksilleni järkevä.

Kiharaa siis haluaisin olosuhteista huolimatta! ;) Uskon kuitenkin, että kampaajaltani löytyy tarvittavan tiukat aineet kiharakampauksen toteuttamiseen, ja saan prinsessatukan toukokuisiin juhliin! Nyt sitä mekkoa odotellessa täytyy vielä katsoa mm. kengät ja laukku... oih, en malta odottaa toukokuun 12. päivää!

5 kommenttia:

 1. Oi, kaikki on mun mielestä tosi nättejä! :) Itse viihdyn parhaiten juuri kiharoissa, mut aina en vaan jaksa niitä vääntää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mä en itse kai koskaan ole saanut kiharoita onnistumaan - ei vaan ole tarpeeksi tiukkoja aineita kotona :D Näitä juhlia varten haluaisin kyllä kiharoita ja toivon, että kampaaja jaksaa sellaisen kampauksen mun tukkaan vääntää :)

   Poista
  2. Mulla on luonnostaan taipuisat hiukset, joten periaatteessa kiharat on helppo saada aikaseks. Yleensä teen kiharat kihartimella ja siinä vaan tahtoo kädet väsyä! :P

   Poista
 2. Den där första är nog din stil!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag har haft lite liknande håruppsättningar tidigare och den här gången skulle jag vilja ha något "ledigare", mer casual. Får se hur det blir sedan sist och slutligen med mitt spikraka hår... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...