sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Blueberry pancake tower


Mustikkatorni








Pancakes to the people! 

Sofié kirjoitti aiemmin viikolla tehneensä "protskupannareita", ja kun aamulla surffasin Heidin Suklaamarenki-blogiin, niin en enää pystynyt vastustamaan kiusausta: minunkin oli aivan pakko koota pannaritaikina kotoa löytyvistä raaka-aineista! Maitoa ei löytynyt kuin tilkkanen, mutta rahkaa sentään oli jääkaapissa monta purkkia. Vehnäjauhoja ja sokeria, 3 kananmunaa, vaniljajauhetta ja ruokasoodaa - yllättävän hyvin onnistui tämä "omastapäästäpannari", jossa yhdistelin Sofién ohjetta ja muita netistä löytyviä pancake-ohjeita.

Tornin kerrosten väliin sulatin pakasteesta hieman mustikoita, joihin lisäsin tomusokeria ja kaupan mansikkahilloa. Tämän makean aamupalan olisi tietysti vielä kruunannut kermavaahto, mutta vispikermaahan ei enää kaapista löytynytkään.

Pannaritouhuun paras paistoväline olisi tietysti pieni lettupannu, mutta sellaista minulta ei tällä hetkellä löydy. Soittelinkin saman tien äidilleni ja kerroin varastavani hänen uuden, käyttämättömän lettupannunsa parempaan kotiin! ;)

Tänään ohjelmassa olisi polkupyörän keväthuolto ja taidanpa käydä heittämässä myös pienen lenkin pyörällä, jos renkaat ovat kunnossa. Toivon, etten joutuisi viemään fillariani huoltoon, mutta en tiedä missä kunnossa renkaat ovat muuttojen jäljiltä. Pitäkää peukkuja, että pääsen tänään vielä pyöräilemään aurinkoisessa kevätsäässä! 

8 kommenttia:

  1. oih ja voih noille kuville, nälkä iskee... :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, hieman vaarallisen helppo näitä oli kyllä tehdä... voi olla, että tulee joskus toistekin herkuteltua... ;)

      Poista
  2. Vilken ljuvlig efterrätt till den hemska söndagen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Egentligen var det en mycket sen frukost ;) Men kan nog lova att dagen börjar bättre med pancakes!

      Poista
  3. Glups, herkullisen näköisiä... etenkin pienen karppikuurin jälkeen, kun munakasta tulee jo korvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin uskoa!! Minä jaksoin karpata pääsiäiseen asti, mutta nyt on ollut hieman vaikeaa taas päästä ruokavalioon kiinni... :/ Pasta ja riisi kun vaan on niin helppoa ruokaa, leivästä puhumattakaan...

      Poista
  4. Ihana näköisiä. Meilläkin yleensä sunnuntaisin tehdään pellillinen pannaria. Eipä tehdä tänään, kun mistään ei tunnu saavan kananmunia. Pitää keksiä jotain muuta hyvää vaan tilalle. Kivaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö meillä oli pääsiäisenä ihan sama juttu, kananmunat oli loppu! Voiko se olla tämä karppaus sitten, joka ryövää voit ja kananmunat kaupoista... outoa.

      Mulla oli Turkuun jäänyt juuri sopivasti muutama kananmuna jääkaappiin niin sain vielä pienen taikinan tehtyä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...