maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kirjoja. Ei ruusuja.

Hyvää Kirjan ja ruusun päivän iltaa! Kävittekö hakemassa oman Miniänne?


Kirja&Ruusu


Tänään tapahtui jotain kummallista, ostin nimittäin pitkästä aikaa itselleni kirjan! En ole mikään lukutoukka - luen satunnaisen kirjan silloin tällöin, kun aikaa riittää. Tänään piti kuitenkin kiiruhtaa töiden jälkeen keskustaan ostamaan Kirjan ja ruusun päivänä kirja, jotta saisin Tuomas Kyrön Miniän kaupan päälle! Nappasin samalla mukaani Kyrön uuden Mielensäpahoittajan ja Angry Birds-puuhakirjan siskon lapsille tuliaisiksi. (Brussels calling in May!)

Tässä onkin ensi viikonlopuksi lukemista - vietän nimittäin tänä vuonna hyvin erilaisen vapun, kun suurin osa lähimmistä ystävistäni on pitkin poikin maailmaa! Viime vuonna olin itse pois vappu-Turusta, tänä vuonna taas muutama kaveri on Espanjassa, yksi Ranskassa, yksi La Réunionilla... Lähden taas kotikonnuille, sovittamaan juhlamekkoa ja toivottavasti sirkukseen kummipojan+perheen kanssa! Enpä olekaan koskaan käynyt sirkuksessa Suomessa!

ps. Kirjan ja ruusun päivää vietin ilman ruusuja. Tosin asiakkailta tuli päivän mittaan kuvainnollisia ruusuja, kun moni kehui kelloani, kynsiäni ja H&M:stä ostettua kukkarintakoruani! Kiitos kivat asiakkaat! :)

2 kommenttia:

 1. Luin ennen meidän mini saapumista maailmaan paljon, synnytyksen jälkeen EN YHTÄÄN. Hui... Nyt lähinnä lueskelen blogeja ja netistä uutisia sun muuta, sekä lehtiä. Olisikin ihana vain käpertyä peiton alle kirjan kanssa ja niin että on omaa aikaa.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienenä meillä luettiin kyllä paljon, ensin vanhemmat ja sitten itse, kun opin lukemaan. Mutta myöhemmin se on vain jäänyt ja kouluaikanakin luin vain ne pakolliset jutut. Tosin silloin musiikkiharrastus vei suurimman osan ajasta...

   Mutta minin kasvaessa pääset varmasti taas tarttumaan kirjoihin. Uskoisin, että ainakin lastenkirjat tulee tutuksi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...