maanantai 16. huhtikuuta 2012

Sur la plage


Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug  Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMugTänä maanantaina unelmoin auringon lämmöstä, merivedestä ja hiekasta varpaiden alla.

Kuvat viime kesän lomamatkalta Ranskan Rivieralta. Joukosta löydätte myös kuvan, jolla osallistun Pieni Lintu-blogin valokuvauskilpailuun. Jos pidätte kuvastani, käykää äänestämässä! :) Kolme parasta palkitaan hienoilla Beach House-yöpaidoilla!6 kommenttia:

 1. Onpas upeita rantakuvia ja matkailu on kyllä niin ihanaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Reetta! :)) Matkailu todella on ihanaa, koko ajan vain odotan, milloin ja mihin pääsen seuraavaksi! :D

   Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Aiaiai mitä kesäkuvia!! Täällä takatalven keskellä kaikenlainen kesäfiilistely on tarpeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tuntuu, ettei se kevät millään nyt jaksa saapua näille leveysasteille... tuonne aaltoihin jos pääsisi polskimaan...

   Poista
 3. Hei, olen ensi heinäkuussa menossa viikoksi Nizzaan. Onko sulla vinkkejä mitä kannattaa tehdä/nähdä niillä seuduin? Olisi kiva tehdä joku päiväretkikin. Paikka on siinä mielessä tuttu, että kävin siellä teini-ikäisenä ja silloin näin myös Monacon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin kyllä kovasti tuosta Villefranchen kylästä vaikka pieni paikka olikin. Sinne pääsee kätevästi junalla. (ymmärtääkseni myös bussilla) Cannesissa kävimme päiväretkellä, mutta siellä ei nyt aivan hirveästi ollut nähtävää. En myöskään suosittele bussia sinne: kesti to-del-la kauan...!

   Jos nyt lähtisin uudestaan, niin matkaisin Italian rajalle päin. Siellä olisi varmasti kivoja pikkukyliä, jotka vetoavat ainakin minuun. Jos autolla ajaminen Euroopassa ei hirvitä, niin kannattaa varmasti vuokrata auto. Helpompaa sitten tehdä retkiä.

   Emme olleet kovin aktiivisia lomailijoita, joten löhöilimme lähinnä rannalla, nautimme meren herkuista ja kiertelimme kaupungilla. Tuolta Nizza tagin alta löytyy vähän matkakertomuksen tapaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...