perjantai 20. huhtikuuta 2012

Home made Mojitos!

Tästä se idea sitten lähti... ja keskiviikon tyttöjen ilta / juhlakokous!


Lime

Ystäväni Inka-Maria bongasi Stockalta tällaisen limepakkauksen, jossa oli pieni puunuija mukana. Sitten ostoskärrystä löytyikin pian tuoretta minttua ja Alkon puolelta pullo rommia!! (Taisi olla muuten ensimmäinen ostettu rommipullo molemmille... haha!) Inka-Marialta löytyi sitten ruokosokeria ja jääpaloja, ja muistimmepa lopulta ostaa myös vichyvettä matkalta!

Limet ja mintut sekaisin, ruokosokeria pohjalle ja ei kun nuijimaan! Oikeassa Mojito-ohjeessa sanotaan, että pitäisi käyttää sokerilientä, mutta emmehän me sellaista jaksaneet tehdä... Hyvin suli sokeri juomaan ja drinkeistä tuli oikein makoisia! Tästä tulee selkeästi suosikki kesädrinkki - minulta kun löytyy vielä soodaveden tekoon mainio Aqvia, jonka voitin Sofién arvonnassa viime syksynä, niin eikös se kuin kutsu Mojitojen tekoon.

Iso kiitos muuten Turun Stockan Alkon ystävälliselle henkilökunnalle, joka auttoi meitä drinkkipulmassamme, på svenska dessutom! Stort tack! Nopeasti löytyi drinkkiohje ja neuvo, mikä pullo pitäisi ottaa. Tuo Havana oli muuten Alkon uutuus. Näistä aineksista syntyi maistuvat Mojitomme!


Tack för en trevlig kväll I-M och Erika!


4 kommenttia:

 1. Oi, heti huomasin katsos kun drinkeistä puhutaan ;D Ei vaan, mutta herkulliselta kyllä näyttää ja kuulostaa! Tommonen pikkunuija pitäiskin hakea ja sit tuli mieleeni, että tuohan menis vaikka tuparilahjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :D Tuli kyllä todella hyviä, etenkin kun saivat seistä hetken ja ottaa makua mintusta, limestä ja sokerista.

   Ja tosiaan, menisi tuollainen Mojito-paketti kokonaisuudessaankin hyvin tuparilahjasta! Siinähän yhdistyy tuparilahjojen suosikit: on "viherkasvi", viinaa, keittiötavaroita ja vielä bonuksena muutama hedelmä :D

   Poista
 2. Ihan ehdoton kesädrinkki! <3 Kannattaa vielä satsata käsikäyttöiseen jäämurska-laitteeseen, stockalta tai vaikka Claes Ohlssonilta vois löytyä tai ainakin netistä:

  http://www.kokkiman.com/shop/haku/prod__5286_Leopold%20Vienna%20kevyt%20Jäämurskalaite

  On vaivan arvoista ;)

  VastaaPoista
 3. Näyttää muuten tosi raikkaalle ja kesäiselle. Enpä ole koskaan itse tehnyt mojitoa, vaikka kotoota löytyis kyllä kaikki ainekset ja laitteet (jäämurskain ja soda stream) minttua lukuunottamatta. Pitääkin varmaan laittaa kesäksi myös minttua kasvamaan ;)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...