perjantai 27. huhtikuuta 2012

New Look Maxis

Lähden touko-kesäkuun vaihteessa käymään Brysselissä ja suunnittelen jo innoissani kauppakierrosta. Yksi suosikkikaupoistani on New Look - brittiläinen H&M:n ja Gina Tricot'n tapainen halpa vaateketju. Sieltä löytyy myös hieman isompia kokoja, joten enköhän tälläkin matkalla kaupasta jotain löydä!

Netistä katselin jo hieman maximekkoja.

All pictures Newlook.com


Photo & Video Sharing by SmugMug   Photo & Video Sharing by SmugMug
Korallia ja nudea poikkiraitaa
Photo & Video Sharing by SmugMug   Photo & Video Sharing by SmugMug
Mustavalkoista
Photo & Video Sharing by SmugMug   Photo & Video Sharing by SmugMug

Värikästä ja hei, pystyraita hoikistaa?! :D

Nojoo, pystyraitamekko näyttää kyllä vähän vangin vaatteelta, mutta tuon värikkään ja molemmat mustavalkoraidalliset voisin hyvin kuvitella kesämekoiksi myös minulle. Nähtäväksi jää, onko mekkoja myös Brysselin liikkeissä: netissähän valikoima on aina suurempi. 

New Lookissa on myös järjettömän suuri kenkäosasto - tietysti hinta ja laatu kulkee käsikädessä, mutta eihän aina tarvitse satsata montaa sataa kenkiin ja vaatteisiin. Jotkut kivat kesäkengät houkuttelisivat nimittäin... 

Oikein mukavaa perjantaita ja vappuviikonlopun alkua kaikille! Mitäs vappusuunnitelmia teillä on?

6 kommenttia:

 1. Ihania raitamekkoja! <3

  Vappuna olis pitkästä aikaa tarkoitus mennä lakitukseen ja tuttuja moikkaamaan taidemuseonmäelle Turussa. Ehkä nähdään siellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vietänkin tänä vuonna vappua kotikaupungissani Kouvolassa kun ystäväni ovat pitkin maailmaa. Viime vuonna olin itse karkuteillä, tänä vuonna on taas kavereiden vuoro. (yksi Ranskassa, yksi La Reunionin saarella, muutama kpl Espanjassa...) Vappu menee siis rauhallisin merkein simaa maistellen :)

   Terkkuja Turkuun ja mukavaa lakitusta! :))

   Poista
 2. Ihania nuo maksimekot. Omalla tavallaan jopa sääli, että sain jo omat kesän maksini hankittua (tilattuani vielä kaksi Debenhamsilta tässä taannoin totesin, että yksi juhla versio ja kaksi arkiversiota saavat riittää hetkeksi aikaa). Minusta New Lookilta saa vallan hyviä vaatteita ja kenkiä, en koskaan ole edes odottanut, että heidän tuotteensa kestäisivät useita vuosia, eikä niiden mielestäni tarvitsekaan. Joten sinne vaan ostoksia tekemään, aina ei tarvitse olla just se klassikko joka maksaa useita satasia :)

  Vappu suunitelmana on täällä päässä parisuhdeaika kotona hyvän ruuan ja juoman kanssa. Kummallakin ollut niin kiire pari viikkoa, että vappu päätettiin rauhoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut myös tyytyväinen niihin juttuihin, jotka olen New Lookista hankkinut. Eiväthän ne tietenkään montaa vuotta kestä, mutta toisaalta eihän niiden tarvitsekaan. Odotan jo, että pääsen pyörimään hyllyjen välissä ja shoppailemaan kesävaatteita!

   Vappusuunnitelmanne kuulostavat oikein mukavilta, mikäs sen parempaa, kuin viettää laatuaikaa ja nauttia vielä maukkaasta ruoasta! Mukavaa pitkän viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 3. Tulin toivottelemaan hauskaa sunnuntaita :) Blogissani on sinulle pieni haaste...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carita, sinulle myös! :) Ja kiitos haasteesta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...