torstai 5. huhtikuuta 2012

Holly & Whyte by Lindex


Photo & Video Sharing by SmugMug




Nämä kolme vaatekappaletta kotiutin Lindexin Holly & Whyte -mallistosta. Oranssit chinosit ja pilkullinen paita on tosi söpö yhdistelmä ja odottelen jo lämpimämpiä ilmoja, että saan vetää päälleni tämän asun! :) Takaisin lähti pitkä raidallinen mekko, joka oli jopa minulle liian lyhyt (eikä se myöskään laskeutunut kauniisti) ja tylsä tummansininen, aika paksua puuvillaa ollut neuletakki. Luulen, että esim. tulevilta Hulluilta päiviltä voisi löytää kivemman ja parempaa laatua olevan neuletakin, pitkä raitamekko taas jää kummittelemaan edelleen - mistä ihmeestä löytäisin täydellisen? (ja hei, kuka muu on innoissaan hullareista!? Can't wait!)

Paljettitoppi on tyyliini hieman blingbling, mutta ajattelin sen olevan kiva vaikka kesäisiin after work -sessioihin, joita jo suunnittelimme ystäväni kanssa. Voih, tulehan jo kesä, että saan Lindexin jutut käyttöön! :)

Mutta mitäs suunnitelmia teillä on tulevalle viikonlopulle? Minä matkustan Kymenlaaksoon ja luvassa on mm. leipomista ja pääsiäissuklaaöveri. Pääsiäisen pidän siis paussia karppauksesta, hyvällä omallatunnolla.

9 kommenttia:

  1. Tosi söpöt valinnat! Itselläni on raitamekko ja sininen jakku, ja mietin vielä (jestas!) raitateepaitaakin :) Kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Lilou!

      Tykkäsin tosi paljon tästä mallistosta ja minullekin jäi vielä pari juttua mieleen, mm. se raitapaita, jossa oli paljetteja... Pakko kai käydä vielä viikonloppuna kurkkaamassa, mitä on jäljellä! :D

      Hyvää pääsiäisviikonloppua! :)

      Poista
  2. Hullareita odotetaan täälläkin :D Saa nähdä monenako aamuna täytyy käydä kurkkaamassa ennen töitä...

    Ja suklaaövereitä suunnitellaan täälläkin, sen verran kypsää on ollut tämä jo viikon kestänyt flunssa. Jotain piristystä tarvii sentään olla ;)

    Oikein mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko kuvasto jo eilen postissa? Mä en enää saa niitä kotiin, kun en viime vuonna käyttänyt korttia ollenkaan :( Jännityksessä siis elän, minkälaisia houkutuksia tänä keväänä hullareilla oikein onkaan! :D

      Suklaisaa pääsiäistä, toivottavasti flunssa hellittää!

      Poista
  3. Ei ole kuvastoa vielä tullut. Mutta nettisivuilla kun laittaa itsensä postituslistalle, niin saa kuvaston sähköisessä muodossa vähän ennakkoon... ;)

    VastaaPoista
  4. Hullareiden kuvasto pitäis tupsahtaa postissa edeltävän viikon perjantaina. Tai just jos tilaa ton nettiversion :)
    Kyllä mäkin sitä odotan, vaikka kun on päivät sielä töissä niin ei juurikaan tule lähdettyä tungokseen enää ostoksille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin mä muistelinkin, mutta jotenkin tuntui, että ne olisivat jo tällä viikolla kun kaikki yhtäkkiä niistä alkoivat puhua. :D Mä olen tosiaan tipahtanut postituslistalta, kun korttia ei tullut viime vuonna käytettyä. Mutta kuulemma ensi kuussa taas alkaa kuvasto tulla kotiin - katsotaan saanko hullarikuvastoa ollenkaan! ;) Hihi, se on jotenkin sellainen perinne, että ihan ahdistaa kun ei pääse kuvastoa selaamaan :DD

      Poista
  5. Näyttää muuten ihan mahtavalta tuo oranssin ja tummansinisen yhdistelmä. On varmaan ihan huiput sitten päälläkin.

    Muuten mä just tilailin Stockan verkkokaupasta itselleni yhden raidalisen neulemekon, mutta mielestäni siellä verkkosivuilla oli tosi paljon raitamekkoja. Käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssit housut ja sininen pilkullinen paita on tosi kiva yhdistelmä, ja olin tosi iloinen, että tilasin ne housutkin vaikka ensin hieman epäilyttikin... :D

      Ooh, pitää käydä katsomassa Stockalla ja verkkokaupassa mekkoja, tahdon kesäksi raitamekon!! :) Kiitos vinkistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...