Tarvitset siis suolaa ja pippuria, kermaa, pastaa,
salottisipulia ja sitruunaa, (kylmä)savulohta,
parsaa ja voita paistamiseen...
(parsa minulla siis valmiiksi keitettynä pakkasesta)
... ja saat aikaiseksi jotain tämän tapaista.
Maukasta ruokaa vähällä vaivalla! Valitsin muuten kaupasta tuota Cellentani-pastaa, kun paketissa kerrottiin sen sopivan hyvin parsan kanssa. Viiniksi olisin valinnut jo aiemmin hyväksi todetun Pinot Gris'n mutta sitä ei löytynyt pikkupulloissa. Ostin pastalle siis kaveriksi ihan ok:n mutta hieman liian makean Quarry Hill (AUS) Chardonnayn.
Viikonloppuna pitääkin kertoa vähän enemmän belgialaisesta ruokakulttuurista, kun inspiroiduin niin Buttermilk Bisquits-blogin Hollanti-viikosta!
Mukavaa viikonlopun odotusta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)