torstai 19. toukokuuta 2011

Massimo Dutti ja Inditex Group

Tänään opin taas uuden asian: mm. Zara, Massimo Dutti ja Bershka kuuluvat kaikki samaan konserniin, nimeltä Inditex Group. Sinänsä ei mikään yllätys, että ko. merkit kuuluvat isompaan konserniin, mutta ihmettelin kun en ollut kuullutkaan koko Inditexistä. Living in a box, apparently.

Inditexiin törmäsin, kun etsin lisätietoa Massimo Duttista, josta osti viime lauantaina jo pitkään haluamani neuleliivin. En edes muista, missä kaupassa sellaista täällä aiemmin kokeilin, mutta MD:stä löytyi vihdoin kivannäköinen ja hyvälaatuinenkin (tai sellaisen oloinen) yksilö.

Photo & Video Sharing by SmugMug
huivi River Island | kello Michael Kors | mustat housut ja trikoopaita H&M

Inditexillä oli myös läjäpäin työpaikkoja vapaana, joten etenkin jos osaat espanjaa niin kannattaa tsekata konsernin sivut. Aiemmin mainostamaani Bluewateriinkin etsittiin Zara Home-ketjuun myymäläpäällikköä... pitäiskö hakea?!

Tämän päivän paras uutinen oli kuitenkin se, että löysin vihdoin rucola-kasvin, siis sellaisen purkissa kasvavan, jonka voin istuttaa ruukkuun. Hurraa, nyt saan kesällä rucolaa omalta pihalta!

2 kommenttia:

 1. Ljuuuuvlig väst!
  O jag har nog inte heller hört talas om Inditex - även om jag visste att butikerna hörde till samma koncern... tur att du lär mej sånt! :)
  sara

  VastaaPoista
 2. Haha, allt får man lära sig då man läser bloggar! :DD

  Och tack, var nog själv också nöjd med mitt lilla inköp :)

  Men Sara vännen, HUR är det med dig, mejla gärna någon gång o berätta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...