tiistai 31. toukokuuta 2011

Smile :)

Sain suloiselta Sofiélta haasteen osallistua Samsung Smile-kampanjaan, jossa tarkoituksena on kertoa blogipäivityksessä asiasta, joka saa hymyilemään.

Olen sitä peruspositiivista sorttia ja hymyilen usein - se taitaa olla oikeastaan perusilmeeni. Kun nauran, nauran kunnolla niin, että hampaat vilkkuvat ja silmät menevät viiruiksi - en vaan osaa nauraa "sivistyneesti"!

Minut siis saa helposti hymyilemään mutta täällä Brysselissä hymyyn on vielä erityistä syytä; olen lähellä siskoni perhettä ja saa tavata siskonlapsia paljon useammin kuin aikaisemmin. Nämä veijarit piristävät huonoimmankin päivän! Näimme viimeeksi sunnuntaina, kun kummitytölläni Liinalla oli musiikkikoulun kevätkonsertti, jossa hän soitti pianoa. Emme mahtuneet kaikki etupenkkiin, joten pikku-Iida kuunteli konsertin ensimmäisen puoliskon sylistäni. Siskoni nappasi tämän kuvan ennen konsertin alkua.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Haasteen viralliset ohjeet ovat:
1.Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.
2. Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti mikä saa sinut hymyilemään.
3. Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

Haastaisin mukaan toisen Belgian-elävän, Donnan; Neiti Numeron, Turun tuttavan, jonka blogin löysin sattumalta päivänä muutamana ja Cillah'n, joogiystäväni Vaasasta. Ja Samsungin kilpailuunhan ei ole pakko osallistua, mutta jos sen haluatte tehdä, linkatkaan päivityksenne tänne.

Toivotan samalla kaikille mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua, torstaina saan ystäväni Heini luokseni vierailulle, joten en taida ehtiä päivittämään blogia. Ensi viikolla sitten luvassa lisää Pariisia - lauantaina saan taas tehdä vierailun kaupunkiin ja ohjelmassa on ainakin Eiffel-torni, Champs Elysee ja pieni ostoskierros!

4 kommenttia:

 1. Vilket fint inlägg Petra. O dessutom e du bäldigt vacker på bilden. <3

  VastaaPoista
 2. Oj tack Sara för din snälla kommentar :)

  Ha en bra helg, många kramar :)

  VastaaPoista
 3. Tackartackar, lite synd att den är lite skakig men Iida ser jättesöt ut på den här bilden. Hon är så "photogenic" vår lilla prinsessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...