Tässä saatte ihailla tiistain illallista, parsasalaattia! Ohje on Sofién blogista - ihana resepti, kiitos! Itseasiassa kokeilin tätä jo puoliksi viikonloppuna kun päätinkin viettää Euroviisuiltaa siskoni perheen luona. Olin ostanut jo torstaina nipun ihanannäköistä vihreää belgialaista parsaa ja sehän oli käytettävä pois. Lauantai-iltana ei kuitenkaan ihan kaikkia aineksia enää löytynyt eikä parsan ja perunoiden keittoajat oikein pysyneet hanskassa Euroviisuja katsellessa.
Tällä kertaa keskityin kokkailuun ja tuli aivan tosi hyvää, vaikka itse sanonkin. Ohjehan ei ole supervaikea ja parsa-sieni-chevre-makuyhdistelmä on täydellinen. Viiniksi tälle muuten sopii Pinot Grigio, tämän viinifiksu siskoni minulle kertoi. Viikonloppuna joimme italialaista, jonka siskoni kävi noutamassa viinikellaristaan. (ette kuulkaa tiedä kuinka kateellinen olen tyypin viinikellarista! Mulle kans!), tänään poimin Carrefourin hyllystä ranskisversion Pinot Gris'n.
Naminam tai mumsfilibabba.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)