lauantai 28. toukokuuta 2011

Forever 21 Brysseliin!

Luin tästä jo alkukeväästä lehdestä, mutta tosiaan, vaateketju Forever 21 avaa myymälän Brysseliin ja Antwerpeniin kesäkuun alussa! Ketjuhan on USA:ssa suosittu, vähän H&M:n tyylinen ratkaisu, joka tarjoaa kivoja vaatteita halvalla. (laadusta sitten onkin vaikea sanoa mitään)

Se, minkä takia tämä erityisesti ilahduttaa minua on, että Forever 21:lla on ns. isojen tyttöjen mallisto, jonka todella toivon löytyvän myös Brysselin liikkeestä. Toive saattaa toisaalta olla turha, koska paikallisväestö on suurinpiirtein kokoluokkaa 34-36... Mutta toivoahan saa, ja käyn kyllä katsastamassa paikan kunhan melkein 3000 neliömetrin myymälä saa avattua ovensa. Toiveissani on etenkin lomamatkalle sopivaa vaatetta.

Tänään kävelin myös hieman tässä oman alueeni keskustassa, koska halusin saada selville, mitä termi braderie pitää sisällään. Sanahan tarkoittaa jotain katu-/kylämarkkinoiden tapaista. Täällä oli kaupoissa pieniä alennuksia, ja jotkut olivat tuoneet myyntipöydän myös kadulle. Yhden ruokakojunkin bongasin; viinipuodin vierestä sai ostaa ostereita ja tulla sitten katoksen alle nauttimaan lasin shampanjaa tai viiniä.

Olin itse kävelyllä kengät mielessä, joten kameran jätin tällä kertaa käytännön syistä kotiin. Hieman harmitti, kun yhtäkkiä kirkon kellot alkoivat soida ja upeasta vanhasta autosta astui esiin oikea kermakakkumorsian! Toinen juttu, mitä odotan on bloggari Andy Torresin Kiplingille suunnittelema kameralaukku, jonka todella haluaisin itselleni! Tuollainen laukku olisi kiva pitää mukana ja kamera-parkanikin siitä varmasti pitäisi. Katsotaan onnistunko nappaamaan itselleni sellaisen.

Nyt lähden metsästämään itselleni jotain hyvää ruokaa ja viiniä illaksi. Jätän teidät ihailemaan näitä puutarhakuvia weheartit.com'sta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...