perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hullareilta kotia koristamaan

Huh, miten nopeasti viikko on vierähtänyt! Palasin vasta Turkuun hieman venähtäneeltä pääsiäislomalta... Mutta eiköhän lomat nyt ole lomailtu ja pääsen pikku hiljaa taas "arkeen" :)

Olette varmaan jo ehtineet lukea Hullujen Päivien kuvastoa - oletteko löytäneet paljon shoppailtavaa? Itse selasin kuvaston nopeasti koneella läpi ja katseeni kohdistui etenkin näihin juttuihin:



Hullarit

Jos designkalusteet kiinnostavat, niin hullareilta tekee yleensä löytöjä. Tuo Artekin riippuvalaisin on todella kiva ja ihannekodissani niitä voisi olla useampikin. Kartellin Ghost-tuoli taas on ihanan ilmava, vaikka pidänkin yleensä enemmän puukalusteista.

Kodinosastolta löytyy paljon kivaa lasitavaraa. Vitriinikokoelmani taitaa taas saada lisäystä tuon hiekanvärisen pikkurasian muodossa. Essence-laseja minulla jo onkin aika monta, mutta suosittelen kaikille tuota maljaa: todella monikäyttöinen ja tyylikäs!


Kodinosaston Hullari-suosikit ovat Savon de Marseillesin saippuat sekä Maison Belle-puhdistusaineet. Tänä vuonna tarjouksessa ovat myös Billerbeckin ihanat peitot - suosittelen suloisille yöunille! Liinavaatteita tarjouksessa on vaikka millä mitalla ja nämä Lexingtonin lakanasetit näyttävät tosi raikkailta.


Oih, kyllä tarvittaisiin iiiiso pankkitilin saldo, että kaikki toiveet voisi hullareilta shopata. Paljon kivoja vaatteitakin kuvastosta löytyi, siihen päälle vielä kosmetiikka ja ruoat... Noh, koska lotossa ei vieläkään sitä voittoa ole tullut, niin taidan pysytellä tarpeellisten linjalla. Hieman hyvää ruokaa, Maison Belle-puhdistusaineita ja se Vitriini-rasia... :)

Happy Shopping, eikö voisi jo olla keskiviikko? ;)

10 kommenttia:

  1. Välillä tosiaan toivon, että täälläkin ois Stocka... Mut ei. :( Noita Vitriini-rasioita haluisin itelleni, ne on jotenkin tosi söpöjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on toisaalta kyllä vaarallinen kauppa. Mutta mä rakastan hullareita ja siellä on aina pakko käydä ainakin katsomassa ja ostamassa ruokaa :D

      Vitriinit on mun uusin ihastus, ne vaan on niin kivoja! :)

      Poista
  2. Kyllähän tuosta kuvastosta löytyi yhtä sun toista kivaa. Saattaapi olla että tuo iso vedenvihreä Vitriini lähtee kanssani kotiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä taas ajattelin tuota pientä hiekanväristä... ;)

      Poista
  3. Vilkuilin itsekin netistä eilen kuvastoa, mutta en kovin innostunut. Ihan hyvä vaan, iso vakuutuslasku ja sähkölasku menossa maksuun...No, ekä jotain pientä tarttuu mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tällä opiskelijabudjetillakaan hullareilla hullutella, mutta tuo Vitriini-rasia on kyllä pakko hakea...! :)

      Oma taktiikkani on, että jos en kuvastosta tietyltä päivältä löydä yhtään mitään oikeasti tarpeellista, niin en mene Stockalle ollenkaan. Aiemmin nimittäin olen huomannut, että vaikka menisi vain katselemaan, jotain kuitenkin tarttuu mukaan! :D

      Poista
  4. Kattelin Hullujen päivien mainosta, harmi vaan ettei tässä lähellä ei oo Stockmannia. Michael Korsin baltsut ois kiinnostaneet eniten, mutta oli siellä muutakin kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä katselin myös minä, täytyy mennä kokeilemaan kun tarvisin uudet ballerinat kesäksi.

      Toisaalta on kiva, että asuu Stocka-kaupungissa, mutta toisaalta hullareiden aikana... noh, vievät rahat!! :D

      Poista
  5. Mä oon käynyt Hulluilla päivillä ehkä pari kertaa, Ainakin kerran sekä Oulussa että Tampereella. Mitään erikoista ei oo tullut kuitenkaan ostettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mun hullarivillitys alkoi, kun muutin tänne Turkuun... :/ Välillä toivoisi kyllä, että asuisi kauempana, ettei menisi niin paljon rahaa!

      Ja äh ja pöh, huomasinkin, että nuo MK-balsut ovatkin VAIN Helsingin tavaratalossa, höh!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...