keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Lempparilehti: Country Living US
Tilasin syksyllä äidilleni syntymäpäivälahjaksi yhteisen lempparilehtemme Country Livingin. (kyllä, minulla oli selkeästi oma lehmä ojassa, hih!) Nyt "lomani" aikana olen päässyt selailemaan syksyn lehtiä, ja juuri alkuviikosta uusin ihana keväinen numero kolahti sisään postiluukusta. 

Country Living on amerikkalainen lifestylelehti, joka keskittyy shabby 'n chic-tyyliin. Kansien välistä löytyy upeita reseptejä yleensä amerikkalaiseen mahtipontiseen tyyliin, kauniita sisustusideoita, DIY-juttuja ja artikkeleita amerikkalaisesta maalaiselämästä. Myös antiikkitavaroille on omistettu oma pieni osionsa.


Photo & Video Sharing by SmugMug


Country Livingin kuvat ovat mielestäni laadukkaita ja lehden yleisilme raikas. Ja mikä parasta, lehdessä mainitut tuotteet ovat usein kohtuuhintaisia ja saatavissa jopa rapakon tällä puolen. Uudesta numerosta bongasin mm. Saara Renvallin Piilo-korin, joka oli saanut kaverikseen jalkojansa lämmittelevän jakkaran. Hauska idea, eikö?


Vaikka juuri tällä hetkellä tyylin suora siirtäminen omaan kotiini tuntuu kaukaiselta niin tykkään hurjasti tästä lehdestä! Tilasin sen suoraan Hearst Magazinen kotisivuilta, joista Buttermilk Bisquits-blogissa kerran vinkattiin. Tämän lehden etu on myös sen edullinen hinta verrattaen esim. toiseen suosikkiini ruotsalaiseen Lantliv-lehteen: vuoden tilaus kustanstaa alle 30 dollaria!

Jos shabby 'n chic-tyylistä tykkää ja on kiinnostunut amerikkalaisesta elämänmenosta niin suosittelen Country Livingiä lämpimästi! Ihana inspiroiva lehti!

PS! Nyt alkuvuodesta tulee varmasti aika paljon design- ja koti/sisustusjuttuja mutta bare with me! ;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos lehtivinkistä ja toi kori, se on siis superhauska. Seuraavaksi yritänkin tuunata itselleni uuden lankakorin. Mietityttää vaan, että mistä sen toteutan kun paperinarusta on kudottuna lamppu, niin....vai onko se liian ohutta? Hmmmmmm, onneks kudettakin löytyy.... :D Thanks anyways, princess

    VastaaPoista
  2. Brita mä luulen, että pitäisit tuosta lehdestä! Muistuta, että tuon luettavaksi!

    Saaran kotisivuilla oli, että kori on tehty matonkuteista mutta äidin kanssa pohdimme, että siihen voisi varmasti käyttää myös sellaista trikookudetta, josta mattojakin väsätään. Eikun kokeilemaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...