sunnuntai 8. tammikuuta 2012

From: H&M Home, To: Petra

Vaikka viikonloppu on suurimmaksi osaksi mennyt lökäpöksyissä peiton alla niin tänään piristyin sen verran, että tein pienen tilauksen tulevaa kotiani varten.

Surffailin pitkästä aikaa H&M:n ja H&M Homen nettisivuille ja ihastuin ensisilmäyksellä näihin tyynyihin.

Kaikkien kollaasien kuvat hm.com

Photo & Video Sharing by SmugMug


Tyynyt ja iloisen vihreät säilytyspussit tulevat koristamaan parveketta, joka ensi vuoden kodissani on!

Kylpyhuoneeseen tarvitsin maton sekä suihkuverhon. Vanha kylppärinmatto lahjoitettiin kaatopaikalle muuton yhteydessä - suihkuverho taas oli spontaani hankinta, koska se nyt vain oli aika kiva.
Joku saattaa tietää, että rakastan erilaisia astiapyyhkeitä. Tätä en olisi tarvinnut, mutta käyhän se nyt vallan mainiosti mustavalkoiseen keittiöön! H&M Homen tuotteet eivät myöskään ole hinnalla pilattuja, joten sallin itselleni tämän hairahduksen.
Tiedetään, ei kovin värikästä... Ehkä sitten olohuoneeseen saan hankittua jonkun väriläiskän - mitäs ehdottaisitte? 

3 kommenttia:

 1. Moi Petra ja iloista uuden vuoden alkua! Kiitos taas kivasta postauksesta. Halusin tässä kysäistä samalla, että mitä kuvankäsittelyohjelmaa sinä käytät?

  VastaaPoista
 2. Moikka Jenni, kiitos samoin! Teillä näytti olleen aivan upea lomamatka - en oo vielä ehtinyt kommentoida mutta kävin katsomassa kuvia, wautsi! Kuuba on kyllä mielenkiintoinen paikka!

  Näitä kollaaseja teen Picasalla mutta PC:ssä mulla oli myös Photoscape mutta sitä ei saa Maciin. Nyt käytän lähinnä iPhotoa kuvien pieneen korjailuun (esim valotus, kontrastit jne) ja sitten Picasaa näihin kollaaseihin. Kuulin, että Picasasta on myös päivitetty versio PC:lle, jossa on kivoja uusia ominaisuuksia.

  VastaaPoista
 3. Kiitti! En tuntenutkaan Picasaa, yritän löytää sen PC-version. Mulla ei ole mäkkiä, iPadi vaan, ja sillä lähinnä lueskelen. Ihanat leivonnaiset tuolla ylempänä, namjs!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...