perjantai 27. tammikuuta 2012

Haaveiluhaaste Cherryltä
Photo & Video Sharing by SmugMug
"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."


Näin kuului Cherryltä Dear Moments & Me-blogista saamani Haaveiluhaaste! No, näihin ei sentään ihan kaikkia maailman rahoja tarvita vaan halusin valita hieman tavoiteltavempia haaveita.

Pidän kovasti Jaime Hayónin suunnittelemasta (1) Favn-sohvasta, erityisesti kuvissa näkyvissä väreissä. Sen voisi vaikka yhdistää tuohon (2) Normann Copenhagenin lamppuun. Facebookissa luin, että uusi laukkusuunnittelijasuosikkini Clio Goldbrenner on juuri julkaissut kesän kokoelmansa. Siitä voisin hyvinkin huolia tuon pirtsakan punaisen ison nahkalaukun (3a) Gamman tai sitten alakulmassa näkyvän pienen (3b) Melpomene Betan. Vaikka pystynkin elämään ilman omaa autoa niin olisihan se kyllä kätevä. Brysselissä näkyi paljon (4) Mini Coopereita, jotka vaikuttivat liikenteessä näppäriltä. Onkohan minulla menossa joku lila vaihe kun tuo autokin saisi olla tummanvioletti...? :D

Viimeiseksi, vaikka tätä ei rahalla saa niin se (5) gradu. Oi voi se gradu... Tämän osuvan sarjakuvan löysin Mi-ruu-sarjakuvablogista!


mi-ruu.vuodatus.net

Tällaisia ei kovin korkealentoisia haaveita tällä kertaa. Jos nimittäin raha ei olisi esteenä, makoilisin todennäköisesti tällä hetkellä huviveneen kannella, ehkäpä jossain päin Andamanin merta... ;) 

Ainiin, haastan kaikki mahtavat lukijani haaveilemaan, miltä ne perjantaiostokset näyttäisivät, jos raha ei olisi esteenä!

2 kommenttia:

 1. Mini Cooper rules! Tulevalla appiukollani on sellainen huviajokkina. En voi käsittää kuinka pieni ja söpö se on. Mä en muuten ikinä vois enää luopua autosta, vaikken sitä jossain vaiheessa enää tarttis. On se vaan niin kätevä! Pitääpä ottaa haaste vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, Minit on kyllä niin kivoja!! Mulla ei tällä hetkellä oo auton osto ajankohtainen ja yritän pärjätä vielä jonkin aikaa ilman. Mutta joo, kätevähän se olisi...!

   Tee ihmeessä haaveilupostaus, olisi kiva lukea, mistä sinä haaveilet just tällä hetkellä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...