torstai 5. tammikuuta 2012

2011 in a nut shell part 2

Kesä-heinäkuun vaihteessa lomailin Suomessa ja nautin uskomattoman lämpimästä ja hienosta Suomen kesästä. Rentouduin mökillä ja valokuvasin paljon.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Heinäkuu - kuun loppupuolella tein viikon matkan Nizzaan ystäväni Amandan kanssa. Söimme hyvin, nautimme auringosta ja tutustuimme Nizzaan ja sen lähialueisiin.


Elokuu - Palasin sateiseen Brysseliin ja takaisin työpaikalle, mutta loppukuusta ystäväni Heidi piristi loppukesääni kyläilemällä. Valokuvasimme paljon ja shoppailimme mm. Antwerpenissa!


Syyskuu - Aurinkoinen syksy ja kahden suurimman projektin loppukiri töissä alkoivat.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Belgialaiset ja hollantilaiset saivat nauttia suomalaisesta musiikista

Lokakuu - Hienot ilmat jatkuivat ja nautin syksystä Brysselissä.Lokakuussa antwerpenilaiset saivat nauttia Hel-looks-näyttelystä
Marraskuu - Aloin jo valmistautua Suomeen paluuseen mutta ehdin myös viettää aikaa siskonlasten kanssa. Isäni ehti myös vierailla Brysselissä!Marraskuussa minua ilahdutti vielä ystäväni Brita, jonka kanssa kävimme kivalla päiväretkellä Bruggessa.

Joulukuu - Toimistomme muutti uusiin hienoihin tiloihin. Vielä viimeisellä viikolla minua kävi tervehtimässä ystäväni Kieng miehensä Panun kanssa.


Kuvia selatessani en ihan oikeasti voi uskoa, että vuosi 2011 on ohi. Tuntuu, että vasta lähdin Brysseliin - ja nyt olen jo muuttamassa takaisin Turkuun. Vuosi antoi paljon uusia kokemuksia, mutta harmittaa, etten voinut tehdä graduani. Nyt se sitten odottaa Turussa tekijäänsä... 

Bryssel kaupunkina teki vaikutuksen ja jos mahdollisuus tulee niin voisin hyvin kuvitella palaavani sinne asustamaan. Vuosi 2012 tulee kuitenkin olemaan Turku-vuosi, ja olen tosi innoissani, että saan nähdä ihanat kaverini jälleen! Stay tuned - luvassa jatkossakin juttuja aiheesta jos toisesta, ja Turusta!

2 kommenttia:

  1. Aah ja voih miten ihanat kuvat ja kertomukset! Matkakuume on entistä kovempi - Nizza ja kesä, Bryssel ja ja ja....
    Ja tosiaan, ihmeen nopeasti saa vuoden kulumaan oikealla asenteella. Tervetuloa Turkuun!!!

    VastaaPoista
  2. Nizza oli kyllä ihana, suosittelen!

    Mutta eipä se Turkukaan mikään tyhmä paikka ole, kivaa tulla "takaisin" :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...