tiistai 3. tammikuuta 2012

Design design design
Keneltäkään ei varmastikaan ole mennyt ohi, että vuonna 2012 Helsinki (+ Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Lahti) kantaa World Design Capital nimeä. Minulla on suuret odotukset tästä WDC-vuodesta, koska Turun kulttuuripääkaupunkivuosi meni minulta totaalisesti ohi. Toivon, että WDC-projekti vuotaisi Turkuun ja odotan myös innolla pääseväni tarkistamaan kulttuuripääkaupunkivuoden jämät.

Pidän hurjasti suomalaisesta designista ja mielelläni sisustaisin kotini muun muassa näillä tuotteilla.Kollaasien kuvat finnishdesignshop.fi

Mitkä ovat teidän suomalaisia designsuosikkejanne?

3 kommenttia:

 1. Vilken fin video. Härlig musik! Jag blev helt fiilareissa här i Österrike mitt i natten. Den här videonmaste jag ocksa sätta i min blogg, sa österrikarna far nagot att glo pa!

  VastaaPoista
 2. Olit koonnut oivallisen kollaasin. Nykyisin melkein mikä vain suomalainen muotoilu erottuu edukseen. Piti kuitenkin matkustaa vähän kauemmaksi, että sen arvon ymmärsi.

  Jos kukkaro antaisi myöten kallistuisin kuitenkin varmaan Eliel Saarisen huonekalujen puoleen. Esimerkiksi sininen tuoli ja pyöreä pöytä ova upeat!

  Ja sitten tietty Eero Saarisen tulppaanipöytä. Vai onko se tulppaani?

  VastaaPoista
 3. Sofia, du måste sprida budskapet där i Österrike, absolut! Jag hoppas på ett fint WDC-år, har höga förväntningar!

  Johanna, kiitos kommentistasi! :)

  Olin todella yllättynyt, kuinka suosittuja esim. Iittalan astiat olivat Belgiassa. Myös Marimekosta pidettiin ja muutenkin kaikki suomalainen oli todella "cool". Itse olen aina tykännyt suomalaisesta designista, mutta Belgian vuoden jälkeen sen näkee hieman eri silmin.

  Eliel Saarisen huonekalut ovat aivan upeita mutta vaativat tosiaan hieman pulleamman kukkaron ja mielestäni myös tyyliin sopivan asunnon jossain upeassa helsinkiläisessä vuosisadan vaihteen kivitalossa. Eli kuuluvat sarjaan "sitten jos..."

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...