lauantai 14. tammikuuta 2012

Herkkusuun kakkuhetki


Jos Kouvolassa makeanhimo iskee niin kannattaa suunnata Kahvila Iloon kakulle ja kahville! Tapasin tänään pitkästä aikaa ystävääni Meijua herkuttelun merkeissä ja nappasin samalla muutaman kuvan.Kahvila Ilo on logistisesti hyvällä paikalla Kouvolan keskustassa upouudessa ostoskeskuksessa, mutta mielestäni viihtyvyys pomppaisi vähintään yhden asteen korkeammalle, jos sijainti olisi hieman rauhallisempi. Nään Ilon jossain viehättävässä vanhassa talossa, pois modernista ostoskeskusympäristöstä. Ongelmana vain on, että Kouvolan keskustassa ei juuri vanhoja rakennuksia ole säästetty. Nyt Ilon naapurina on toisella puolella Subway ja pöydistä näkymä on tyyliä Gina Tricot, Dressman, KappAhl... 

Mutta onneksi Ilolaiset eivät anna tämän häiritä vaan yksityiskohdat ovat paikoillaan. Kahvila on sisustettu punaisen sävyillä ja sydänyksityiskohdat toistuvat mm. tiskillä, jakkaroissa ja jopa kakuissa!Minä otin brownie-juustokakkua marjaisella päällisellä sekä aivan ihanaa aitoa sitruunalimonadia. Meiju herkutteli suklaajuustokakulla ja espressokahvilla. Ilon herkut valmistetaan muuten lähiseudun raaka-aineista, kuten he kotisivuillaan kertovat. Itse lähiruokafanina tietysti hihkun ilosta (hah, oli pakko.) tällaista kuullessani, joten voitte arvata uuden suosikkipaikkani lapsuuden kotikaupungissani.
Olen tyytyväinen, että Kouvolaan on saatu S-ryhmän kiusaksi tällainen ihkaoikea kahvila, joka tarjoaa myös lounasta. Hyvät tuoksut tulivat ainakin niistä annoksista, joita naapuripöytiin kannettiin. Itse en ole lounasta vielä päässyt maistamaan, mutta ehkäpä ensi viikolla...! ;)

Ilo löytyy muuten myös Facebookista, täältä!

ps. kakkupalat ovat todella makeita, kärsin vieläkin sokerihumalasta! :D

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Voinet todeta, että en ole turhaan Iloa Facebookissa kehunut. Ja minusta muuten sijainti keskellä kauppakeskusta on ihan kiva. Sinne on helppo piipahtaa ihan spontaanisti eikä tarvitse menemällä mennä. Ja aika paljon näkyy lastenvaunujenkin kanssa siellä äitejä olevan; helppoa heillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että sinne on helppo tulla ja sijainti tosiaan on keskeisellä paikalla. Vähän vaan häiritsee se, että joutuu katselemaan Dressmania kahvitellessaan :D

   Poista
 2. Kylläpä näyttää söpöltä toi kahvila :D. Täällä kahvilat on mielestäni aika tylsiä eikä niitä edes ole kovin montaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Mun mielestä kiva sisustus ja tosiaan ne kakut ovat aivan ihania - ei mitään tusinatavaraa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eller hur?! Tidigare har vi bara haft S-gruppens ställen och några ganska "vanliga" caféer i denna stad. De här har faktiskt satsat på utseende, inredning och goda kvalitetsprodukter. Tummen upp! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...