keskiviikko 4. tammikuuta 2012

2011 in a nut shell - part 1

Monessa ihanassa blogissa kirjoittajat ovat käyneet läpi vuotta 2011. Minunkin pitäisi kirjoittaa ajatuksiani ylös mutta aloitan vuoden läpikäymisen näin julkisesti pienen valokuvakatselmuksen muodossa. Tässä ensimmäiset kuusi kuukautta minun vuodestani 2011!

Tammikuu - muutin ensimmäistä kertaa elämässäni ulkomaille asumaan. Aloitin harjoittelupaikassani ja tutustuin työtovereihini. Laitoin asuntoani kuntoon ja tutustuin maan (ruoka ;) )tapoihin blondina.

Photo & Video Sharing by SmugMugHelmikuu - Brysselissä kevään merkit ilmestyivät jo helmikuussa. Jatkoin maan (ruoka)kulttuuriin tutustumista uusien tuttavuuksien seurassa. Kävimme mm. Museum Nightissa bailaamassa taidemuseossa.

Photo & Video Sharing by SmugMugMaaliskuu - vielä vaaleapäisenä täytin 26 vuotta, kävin Bruggessa ja siivosimme hiki päässä instituutin vuokra-asuntoa. Pidän vieläkin tuota ikkunoiden pesua aika huikeana saavutuksena!!
Huhtikuu - Pääsiäisen lämpöaalto hemmotteli minua ja äitiäni, joka oli sopivasti kylässä. Laitoimme yhdessä puutarhaa ja herkuttelimme croissanteilla.


Huhtikuussa kävimme myös päivän retkellä Pariisissa. Valitettavasti korkeat odotukseni eivät täyttyneet ja minulle jäi aika haalea kuva kaupungista. Retki oli kuitenkin mitä mainioin ja minusta oli ihanaa pystyä tarjoamaan äidilleni kiva päivä Pariisissa!


Huhtikuussa ehdin vielä Leuveniinkin viettämään aurinkoista päivää harjoittelijakaverini Romanan ja hänen ystäviensä kanssa.
Toukokuu - toukokuussa lämpimät ilmat jatkuivat ja nautin auringosta takapihalla kasvien kasvamista seuraten. Kävimme kummityttöni kanssa Brittien puolella ostoksilla Eurooppa-päivänä ja vietimme aikaa yhdessä. Hiusten väri vaihtui omaan tummaan ja sulauduin paikallisiin huomattavasti paremmin :D


Toukokuussa avoinna olivat myös kuninkaalliset puutarhat, joissa vierailimme työkaverini Annan kanssa. Samalla kävimme katsomassa myös Brysselin maamerkin Atomiumin.
Kesäkuu - ystäväni Heini ilahdutti minua vierailullaan, jonka yhteydessä ehdimme myös Pariisiin. Lämpenin kaupungille ehkä aavistuksen enemmän.

 

Kesäkuussa sisustelin vielä vuokra-asuntoani kesäisillä jutuilla
Huomenna palaan loppuvuoden tapahtumiin. Mutta on kuulkaa uskomattoman vaikea tiivistää vuotensa muutamaan kuvaan...! Niin paljon on ehtinyt tapahtua. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...