keskiviikko 31. elokuuta 2011

Keskiviikon kuusi kipaletta

Haluaisin esitellä teille muutaman musiikkilöydön, jotka olen tehnyt kuluneen vuoden aikana. Suomen listoista minulla ei valitettavasti ole mitään hajua, joten kertokaa ihmeessä, jos jokin artisti on päässyt listoille mukaan!

Kuuntelen ranskankielistä radiota; töissä soi PureFM ja iPodissa vanha kunnon NRJ. Listojen kärjessä täälläkin pyörivät tutut nimet, Adele, Lady Gaga, Rihanna... mutta joukosta löytyy välillä tosi helmiä, kuten seuraavat! Osasta olen jo maininnut aiemmin, mutta kerta kiellon päälle. I present to you:

1) Mickaël Miro - lyonilainen kiharapää, joka laulaa vaikeista naisihmisistä ;)2) Ben l'Oncle Soul - ranskalainen hullutteleva soulmies, jolla on todella makea soundi!3) Selah Sue - belgialainen veikeä-ääninen reggae-/soul-prinsessa.4) Jenifer - nizzalainen laulajatar. Rakastan tätä biisiä ja videota!! Haluan olla tuollainen ranskatar!5) Indochine - ranskalainen rokkibändi, jonka hitti soi vieläkin usein radiossa. Tämä pitää tietää.6) M.Pokora - kesän hittibiisi, jonka tahtiin meitsin tanssijalka alkaa aina vipattaa. Hullunkurinen sekoitus Ricky Martinia, futisfiilistelybiisiä (Wakawaka anyone?) ja mahtikoreografiaa. Ja hei, noin syvä v-aukko miehellä ei oo OK!! :D Anyway:+ 1 - Colonel Reyel - Aurélie.
Luin, että Suomessa on hurja kriisi biologian opetuksesta alakoulussa. Haikarat, kukat ja mehiläisetkö pitäisi pistää pannaan? Täällä päin maailmaa seksuaalivalistuksesta pitävät huolen myös artistit. Usein radiossa soiva Aurélien sanat tässä.Jos kaipaatte uusia musiikkituttavuuksia, niin kurkatkaapa Spotify-soittolistani tästä. Olen kasannut sinne tästä vuodesta muistuttavia biisejä, joten kaikki eivät ole uusia kipaleita tai edes täkäläisiä. Mutta monta hienoa uutta suosikkia löytyy Hooverphonic, Puggy, Irma, Zaz, Brigitte, Melissa NKonda, Suarez... Suosittelen! :)

Tästä linkistä taas näätte hetken listakärjen Belgianmaassa.
Mikan uusi biisi on muuten myös tämän hetken suosikki, Loca Peoplen taas voisivat kieltää kokonaan... Listaykkösen laitan vielä tähän, akustisena. Tunnistatteko kitarapojan? Yhtäkkiä Paradice Oskar ei tunnukaan niin uniikilta... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...