keskiviikko 10. elokuuta 2011

Välikysymys


Olisiko teillä toiveita päivitysteemoista?
Haluaisitteko tietää jotain esim. Brysselistä tai Belgiasta?

Olen tähän asti kirjoitellut blogiani lähinnä sukulaisille, ystäville ja itselleni pitkälti päiväkirjamuodossa; mitä tänään tapahtui, mitä tänään ajattelin jne. Nyt ajattelin kuitenkin kysäistä teiltä, olisiko jotain, mitä haluaisitte kysyä tai tietää? Ehkä en ole ajatellut jotain tiettyä teemaa, joka saattaisi kiinnostaa.

Sana on vapaa, olkaa hyvä! :)


Kuvan ankka ei liity aiheeseen millään tavalla.
Kuva Pinterest.com

8 kommenttia:

 1. Heissan!

  Vasta aloin sun blogia lukemaan, joten en ihan tiedä mistä kaikesta olet kirjoittanut jo aikaisemmin. Mutta mä oon pitkään haaveillut Brysselin ja ylipäänsä Belgian matkasta, joten musta olisi mukava kuulla vinkkejä paikoista, joissa kannattaa käydä. Esim. hyviä ravintoloita, söpöjä kahviloita jne. Ootko käynyt Bryggessä? Oon kuullut, että se on suloinen pikkukaupunki myös. Entä tiedätkö hyvän hinta-laatusuhteen omaavia majoituksia Brysselissä?

  VastaaPoista
 2. Heippa taas! Blogissani on tunnustus sinulle. :)

  VastaaPoista
 3. Hei taasen! :)

  Kuten jo aiemmassa kommentissani kerroin, olen muuttamassa pian Brysseliin, joten kaikki mahdolliset vinkit kaupungista (kuten myös koko Belgiastakin) ovat todella odotettuja. :) Olisi myös tosi mielenkiintoista kuulla joistain kulttuurieroista, joihin olet siellä asuessasi mahdollisesti törmännyt.

  Tykkään kovasti blogistasi juuri sen monipuolisuuden vuoksi, joten kaikki aina vaateostoksista terassinlaittoon kiinnostaa yhtä lailla. :)

  Terkuin
  Eeva

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon ehdotuksista! Voisin tosiaan tehdä muutaman kompaktin päivityksen, jossa kerron omat suosikkini ja vinkkini Brysselistä ja Belgiasta. Nyt ne ovat hujan hajan arkistojen kätköissä...

  Ja kiitos kaima tosi paljon tunnustuksesta! Oli kiva löytää oma blogisi AW:n kautta ja saada lisää mielenkiintoista luettavaa :)

  Tulossa siis asiaa Belgiasta ja Brysselistä, kiitos kiltit ideoista ja ehdotuksista :)

  VastaaPoista
 5. Minä kanssa annan ääneni Belgiaa ja Brysseliä koskeville postauksilla. Itse tykkään paljon lukea myös kaikenlaisia matkajuttuja, ruokapostauksia ja sisustusjuttujakin. Monipuolisuus postauksissa on vain hyväksi mielestäni.

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon ajatuksistasi! Täytyy tosiaan tehdä selkeä paketti Bryssel- ja Belgia-aiheisista pävityksistä!

  Tämä on kuitenkin paljon mainettaan kivempi paikka! :D

  VastaaPoista
 7. Semmoinen sinusta kertova postaus ois tosi hauska! Tyylin että kuka olet ja mitä teet, mistä tykkäät, mikä tekee sinut onnelliseksi, mikä on sinulle tärkeää, mitä arvostat ja muuta... että saadaan me lukijat vähän kosketusta sinuun kirjoittajaan :)
  -Lukija

  VastaaPoista
 8. Heippa lukija, olet ihan oikeassa!! :)

  Kirjoittelin pitkään ihan lähipiirille ja vasta viime aikoina olen huomannut, että tänne blogiin on eksynyt enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka eivät minua henkilökohtaisesti tunne.

  Kiitos paljon kommentistasi, tulossa ehdottomasti pieni päivitys aiheesta "kuka hitto tätä blogia oikein kirjoittaa!?" :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...