sunnuntai 28. elokuuta 2011

Iholla.

Suloisen Charin blogissa vähän aikaa sitten puhuttiin aika perustavaa laatua olevasta asiasta, nimittäin alusvaatteista. Char'kin mietti, onko aihe "sovelias" blogiin, mutta päädyn ihan samalle kannalle kuin hänkin: kaikki käytämme alusvaatteita ja ne tosiaan ovat joka asun ja hyvän olon perusta.


Photo & Video Sharing by SmugMug


Olen täällä Brysselissä löytänyt ihanan alusasuja myyvän ketjun nimeltä Hunkemöller. Ketju tarjoaa hyvälaatuisia ja kauniita alus- ja oloasuja edulliseen hintaan, kokoja on laidasta laitaan ja kauniita malleja löytyy myös isoissa kokoluokissa.

Eilen kävin hakemassa itselleni ihan perusliivejä jokapäiväiseen käyttöön. T-paitaliiveissäkin oli kauniita yksityiskohtia sekä vaihdettavat ja muunneltavat olkaimet. Kanta-asiakaskortilla sai koko mallistosta -20%, joten kolmelle parille jäi hintaa hieman päälle 60 € - tosi edullinen hinta näin laadukkaista tuotteista! Suosittelen!

7 kommenttia:

 1. tähän asiaan onkin sopiva jättää eka kommentti sun blogiin ... :D
  Mutta siis hunkemölleriin oon kans kovin ihastunut Saksassa reissatessani. Tosin hieman valittaisin eri kokojen saatavuudesta... Loppujen lopuksi olen tainnut kymmenien ja kymmenien Hunkemöller-vierailujen aikana ostaa vain kahdet liivit. Mutta ihana kauppa se on silti :)

  VastaaPoista
 2. Haha, kiva kun jätit kommentin! :))

  Hmm, varmaan myymälöissä on sitten eroa tai oon vaan käynyt sopivaan aikaan kun hyllyt on juuri täytetty. En nimittäin kovin monessa kaupassa ole nähnyt samanlaista kokovariaatiota kuin näissä Hunkemöllereissä. Etam on esim. sellainen kauppa, johon ei mun edes kannata astua sisälle...

  Tosiaan, kiva kun jätit kommentin, hauskaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Kul med underklädesblogg! :) Intimissimi i Italien är helt min favorit, jag köper nästan alla underkläder där (öhm en till excuse att åka till Italien minst en gång om året... ;)). Den finns kanske också i Bryssel?

  VastaaPoista
 4. Joo Intimissimi är också en favorit men finns tyvärr inte i Belgien :( Har en jätteskön morgonrock därifrån, supermjuk o skön!

  VastaaPoista
 5. Joo, myymälöissä on varmasti eroa. Tosin kokovalikoima on mun suosimissa hunkemöllereissä yleensä ollut periaatteessa laaja. A:sta jonnekin F:ään, mutta varsinkin nuo isomman puoleiset (pienellä ympäryksellä) ovat olleet hieman kiven alla... Mutta siis verrattuna tosi tosi tosi moneen liikkeeseen, niin tuolla on asiat paljon paremmin. Kokoja sentään on olemassa.

  VastaaPoista
 6. Heipsis Petra, kiva blogi sinulla :)
  Pakko poiketa tavoista ja kommentoida, sillä itse jokin aika sitten googlailin aiheeseen liittyen kun ei noista "normi" kaupoista tahdo löytyä sopivia kokoja. Moni suositteli tuota Changea kuten tuo linkittämäsi blogisti, sekä lumingerie.fi, joista jälkimmäisessä on erittäin hyvä opas kokoihin. Noh, tuon perusteella sitten tajusin että olisi aika ehkä lampsia ihan oikeaan alusvaatemyymälään (netistä en uskaltanut tilata) ja siinä kirjoituksesi osui sopivasti niin, että luin sen su ja ma oli vapaa, olin menossa muutenkin shoppailemaan ja jopa ihan itsekseni (2v ikiliikkuja ei ole kovin kiva kaveri sovituskopissa). Lyhyestä virsi kaunis: kannattaa käydä mittauttamassa kokonsa, hyvillä ja oikeankokoisilla alusvaatteilla on merkitystä :)

  Terkkuja sinne maailmalle

  - Saara från VNF

  VastaaPoista
 7. Heippa Saara, kiva kun kommentoit! :) Oon teidän menoa seurannut FB:stä ja kurkkinut kuvia teidän ikiliikkujasta silloin tällöin!

  Oma koko pitää tosiaan mittauttaa myyjällä ja on ihanaa, että näitä liikkeitä löytyy, mistä saa myös palvelua. Tuo nettisivu oli mulle uusi tuttavuus, pitää tsekata! Suomessa vähän häiritsee kalliit hinnat, tuntuu, että kaikki kivat liivit maksaa ihan hullusti. Pitää kai varastoida tuolta Hunkemölleristä kun kotiinlähtö vuoden lopussa koittaa... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...