tiistai 23. elokuuta 2011

Uutta kirjahyllyyn

Eilisen huonoa fiilistä piristi kummasti kierros kirjakaupassa. Kiitos Anna seurasta!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Tinttejä sai kolme kahden hinnalla. Anna taas löysi Pikku-Nikke-kirjat lastenosastolta ja olihan minunkin pakko sijoittaa sarjan ensimmäiseen osaan. Muistan nämä kirjat lapsuudestani - meiltä löytyi Pikku-Nikkejä suomeksi ja hekottelimme niille aina isäni kanssa. Nyt on kiva päästä lukemaan kirjaa alkuperäiskielellä, mahdankohan jo ymmärtää kaiken...


Olisikohan muuten Fnac Belgian vastine Suomalaiselle Kirjakaupalle? Filigranes voisi sitten olla Akateeminen mutta kahvilalisällä; Av. des Arts'n kaupasta kun löytyy keskeltä kahvila ja kahvilasta jopa flyygeli jos alkaa kesken kirjojen pläräilyn soitattamaan. Nämä kaksi ovat siis isoimmat kirjakaupat Brysselissä, ja Fnacista saa kirjojen lisäksi myös CD:t, DVD:t ja kaikenlaista elektroniikkaa iPadista televisioon.

Ja kaikkihan tietävät, että Tintti on belgialainen, ja että Tintti-elokuva tulee teattereihin joulun alla!
Traileri näyttää hurjan hienolta, mutta suosittelen silti tutustumaan Tintti-sarjakuvakirjoihin - ne ovat kyllä mukaansatempaavia!

2 kommenttia:

 1. Helsingin akateemisessa on kahvila! :)
  Kiva, että uskaltauduit kokeilemaan Le Petit Nicholas'ta! Uskon, että ymmärrät niiden kieltä hyvin. Ne on valloittavia tarinoita ja mä pidän niiden kerronnan rytmistä nimenomaan alkuperäiskielellä.

  VastaaPoista
 2. Nikke teki tosiaan jo pienenä vaikutuksen niin kiva päästä nyt lukemaan alkuperäisversiota. Pienen selailun perusteella kieli näytti ihan ymmärrettävältä ja ostinpa tuossa juuri Larousse-sanakirjankin, josta voi kurkkia apuja jos tarvitsee.

  Tämä ensimmäinen osa oli muuten saatavilla äänikirjanakin, mutta siitä lähti ainoa kappale ystäväni mukaan... :) Ehkäpä sen saan joskus lainata.

  Tulit muuten heti kaupassa mieleeni kun ystäväni tuon kirjan hyllystä bongasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...