sunnuntai 14. elokuuta 2011

Sunshine Award :)

Jatkan samoin tein blogini saamalla tunnustuksella, jonka sain kaimaltani Petran maailma-blogista, kiitos!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta (Kiitos Petra!), vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin:

1. Suosikkiväri: Fuksianpunainen, tummansininen
2. Suosikkieläin: Koira
3. Suosikkinumero: sellaista ei ole
4. Suosikki alkoholiton juoma: Coca-cola light, kuplavesi
5. Facebook vai Twitter? Käytän molempia, FB:tä ahkerammin
6. Intohimosi: Musiikki kaikissa muodoissa. Etenkin laulaminen
7. Saada vai antaa lahja? Molempi parempi! Minusta on kiva ostaa lahjoja mutta onhan se kiva saada niitä itsekin!
8. Suosikkikuvio: G-avain
9. Suosikkiviikonpäivä: Sunnuntai
10. Suosikkikukka: Tulppaani tai pioni

Photo & Video Sharing by SmugMug

Moni suosikkiblogini on tämän tunnustuksen jo saanut, joten linkkaan tähän muutaman päivän piristyksen = blogeja, joiden päivittymistä odotan aina innolla:

Absolutely White
Ainoa
Avec Sofié
Buttermilk Bisquits
Dear Moments and Me
Dekomekko
Fyra kvarter ifrån
Hallonbåtsflyktingen
Hang with Me
La Bellezza ha un gusto
Neiti Numero
Petran maailma - kivoi jutui
Sandra.
Suklaamarenki

Jos ette jo ole tunnustusta saanut, niin var så god! :) Ja aiemmin unohtui muuten mainita, onnetar suosi minua aivan hulppeassa arvonnassa Sofién blogissa! Katsokaapa! En malta odottaa, että pääsen fiksailemaan ihania juomia hienolla Aqvialla!

ps. tykkäsin kovasti myös Classy&Glamorous-blogista, mutta sitä, eikä kirjoittajan uutta blogia Classy in the City löydy enää bloggerista. Tietääkö joku, miksi ja bloggaako kirjoittaja jossain muualla?

5 kommenttia:

 1. tiiätkö, mä olen etsiskellyt Mariaa (Classy & Glamorous) myöskin.. ooon hyvin harmissani, kun blogi ja tyttö katosi taivaan tuuliin. Toivotaan että Maria vielä palailee takaisin! Hassua miten muista blogittarista on tullut niiin tutja ja tärkeitä - kavereita suorastaan.. :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin sitä melkein huolestuu, kun toinen yhtäkkiä katoaa linjoilta! Toivottavasti hänellä on kaikki ok ja että tosiaan palaisi vielä blogimaailmaan.

  Oon nimittäin ihan samaa mieltä, toiset bloggaajat alkavat välillä tuntua ihan kuin "oikeilta" kavereilta; odottaa kuulumisia ja elää käänteissä mukana. Toisaalta, voihan niitä ystävyyssuhteita luoda näin netinkin kautta :)

  VastaaPoista
 3. Voi, ootte ihania tytöt!♥ No, nyt mut löytää taas vanhasta osoitteesta :)

  VastaaPoista
 4. Toi on niin totta! Mä seuraan yhtä blogia, jossa äiti raportoi lapsensa tekemisiä - ja oon ihan hullaantunut niihin kirjoituksiin! Ne on niin suloisia ja hyväntuulisia, että ne piristää mun omaakin päivää. Nyt oon vähän rajoittanut kommentointia, ettei se äiti luule, että mä olen joku hullu, jolla on pakkomielle sen perheestä. :D

  VastaaPoista
 5. Välillä tulee joo semmonen olo, että kommentoi liikaa suosikkiblogeja! :DD Mutta toisaalta voisi kuvitella, että jokainen bloggaaja tykkää kommenteista ja luin esim. Karkkipäivä-blogista, että bloggaaja oli melkein huolestunut, kun ei ollut kuullut vähään aikaan vakikommentoijastaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...