maanantai 22. elokuuta 2011

Hetkiä perjantailta

Osa kuvista on ystäväni Heidin ottamia, molemmilla Canon EOS450D.

Photo & Video Sharing by SmugMugLunch at Les gens que j'aime, recommended!

Netin ravintolapalstoilla ja -hakukoneissa on haukuttu tämän ravintolan palvelua ja henkilökuntaa. Itse olen käynyt paikassa useaan kertaan ja aina saanut hyvää palvelua ja maittavaa ruokaa. Mitään superkulinaristisia nautintoja nyt ei ole odotettavissa, mutta mielestäni kuppilassa on kiva tunnelma eikä palvelussakaan ole mitään vikaa.


For everyone in Brussels: I strongly recommend the Chinese restaurant Wen Tai on Chaussée d'Alsemberg. Our waitress was so nice and the food just delicious.


Perjantai-iltana maittoi kiinalainen ruoka. Ihan kotini lähellä on pieni kiinalainen ravintola, joka usein näyttää tyhjältä. Olen monesti meinannut kurkata sisään, mutta vasta nyt päädyimme kokeilemaan ravintolaa. Ja kyllä kadutti, että en koskaan ole uskaltautunut ovesta sisään: aivan ihana paikka, hyvää ruokaa, mahtava palvelu ja kaunis sisustus!Innostuin vähän kuvailemaan annoksiamme mutta nappasi se kaverikin pari kuvaa.Ruokailun päätteeksi tarjoilijaneiti toi meille kuumat pyyhkeet. Palvelu 10+ :)


Photo & Video Sharing by SmugMug


Perjantai kului mukavasti pienen turistikierroksen ja ankaran shoppailun merkeissä, ja mielestäni tämä kiinalainen illallinen kruunasi sopivasti päivämme. 

2 kommenttia:

  1. Jotenkin tuntuu, että otat kaiken irti tästä vuodesta!
    Terkut Jatta

    VastaaPoista
  2. Täytyy ainakin yrittää kun sitä nyt kerran hyvän ruoan ja juoman maassa ollaan. :) Mukavaa löytöretkeillä uudessa kaupungissa ja herkutella!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...