torstai 1. syyskuuta 2011

Book heaven!

Tiedätte ehkä, etten ole mikään kirjatoukka. Luen kyllä pinnalla olevia romaaneja ja onpa joitain klassikoitakin tullut läpi kahlattua, yleensä kuitenkin kirjat ovat matkalukemista. Rakastan silti kunnollisia kirjakauppoja ja täytyy kyllä myöntää, että Brysselin Filigranes on aika ihana paikka.

Tänään kiertelin kaupassa työpäivän jälkeen matkalla katsastamaan Madoun Dod-outletmyymälät. Jostain syystä eksyin keittokirjaosastolle. Ensin silmiini osui Gwyneth Paltrow'n keittokirjan ranskankielinen versio hintaan 22 €. Olen alkanut lämpeämään Gwynethille pikku hiljaa ja tämä kirja, (My Father's Daughter) näytti kyllä houkuttelevalta. Nyt mietin, kannattaisiko kirja sittenkin tilata Amazonilta englanniksi vai haluaisinko kokata Mrs. Paltrow'n resepteja en français.


Kuvat Amazon.fr merci beaucoup!!

Mahtaako jollakulla olla jo kokemuksia tästä kirjasta? Entäpä tilaako joku GOOP-uutiskirjettä?

Filigranes'ta nappasin vielä tämän kuvan. Ystäväni näytti minulle kirjaa, jossa oli tarra päällä "mikä ihme juttu tämä on?!".

Photo & Video Sharing by SmugMug

Jos Filigranes'lla istahdat sohvalle kirja kädessä kukaan ei varmasti tule sinua torumaan. Selailukappaleita riittää ja joidenkin kirjojen kansista löytyy tuollainen tarra: kirjakaupan henkilökunta suosittelee. Joku on kirjan luettuaan omin pikku kätösin kirjoittanut pienen perustelun, miksi juuri tämä kirja kannattaa lukea.

(belgarit rakastavat liharuokia, joten tällainen rohkaiseva lappunen varmasti on tarpeen vegekeittokirjan kannessa!)

LCHF tai ei, alkoi kovasti tehdä mieli tuota Gwynethin keittokirjaa, ehkäpä siinä olisi viikonloppulukemista minulle, ja oiva itsekuriharjoitus kun en reseptejä pääse kokeilemaan!

4 kommenttia:

 1. Heippa!

  Samaa kirjaa olen miettinyt minäkin :))
  Minulla onkin keittokirjoihin liittyvä postaus huomenna ;)

  VastaaPoista
 2. Taidan hakea ranskankielisen version viikonloppulukemiseksi, sinun teostasi odotellessa! :)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan keittokirjoja!! Etenkin sellaisia joissa on paljon herkullisia ja hauskoja kuvia ;) Gwynethin kirja näyttää juuri sellaiselta..

  Mahtava juttu muuten tuo Sofién oma kirja!

  VastaaPoista
 4. Samoin! Kuvat on myös mun mielestä tosi tärkeitä keittokirjoissa, mulle kun ne eivät ole pelkästään reseptioppaita. Ihana saada myös kattausvinkkejä ja miten ruoka laitetaan kauniisti esille. Gwynethin kirja on kyllä pakko vielä käydä ostamassa... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...