keskiviikko 21. syyskuuta 2011

The Post-It Wars

Moni teistä on varmasti kesän aikana kuullut Post-It-sodasta. Ranskalaiset keksivät luovaa tekemistä kesälomien hiljentämissä toimistoissaan ja sota on nyt levinnyt ympäri Eurooppaa. Tänään kotiin laahustaessani (kyllä, jalkani on edelleen huonossa kunnossa...) huomasin ilokseni tämän!

Photo & Video Sharing by SmugMug


Helinä-keijuhan se siinä vaatekaupan ikkunaa koristaa! Mielestäni tämä on ihan mahtava projekti, käykää katsomassa lisää upeita Post-It-taideteoksia esimerkiksi täällä!

Oletteko jo Suomessa (tai tämän hetkisessä kotimaassanne) bonganneet samanlaisia taideteoksia?

My first Post-It Art discovery from today, on my way home! Really like this idea and look how awesome Tinkerbell looks in the window of the store! More cool Post-It pieces here

6 kommenttia:

  1. Mä en Suomessa ole kuullut tällaisesta villityksestä. Sen sijaan keväällä/kesällä kuulin kampanjasta, jossa jätetään post-it-lapuilla rohkaisevia viestejä tuntemattomille ihmisille (esim. "olet kaunis" yleisen vessan peiliin). Musta se oli ihana idea ja ajattelin joskus osallistua varsinkin kun itsekin kannan mukanani post-it:eja. Mutta jostain syystä (saamattomuus?) en oo kuitenkaan osallistunut... :(

    VastaaPoista
  2. Tämä lähti tosiaan Ranskasta ja kesällä kuulin myös, että Oslossa tehtiin näitä. Nyt vasta bongasin Helinä-keijun täältä kotikulmiltani.

    Nuo rohkaisevat viestit kuulostavat myös hyvältä idealta, positiiviset lausahdukset voivat pelastaa päivän! Täytyykin tehdä se huomenna työkavereille, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/auto_laputettiin_varikkaasti_yon_aikana-katso_kuvat/ tää muistu mieleen keväältä, tiedä häntä liittyykö mitenkään tähän mut olipahan hauskan näkönen :)

    -Saara

    VastaaPoista
  4. Saara, wautsi! Joku on todella nähnyt vaivaa! :D Varmaan potutti hieman auton omistajaa aamulla kun näki teoksen... :D

    VastaaPoista
  5. Eikä! Ihan mahtava idea, vau! Vähänkö tommosesta tulis iloiseksi, jos matkan varrelle sattuisi :)

    VastaaPoista
  6. Tosiaan, näistä tulee kyllä hyvä mieli! Kauppareissulla bongasin vielä lisää, ihan tavallisen asunnon ikkunoista. Oli tehty Supermario-pelistä hahmoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...