torstai 15. syyskuuta 2011

Unohda Uggit, täältä tulee Mout!

Ai mitkä Uggit? Gwyneth sen tietää, syksyn ja talven suosikkisaappaat ovat brittiläiset eskimokengät Mout! (ranskankielen sanasta mou = pehmoinen)


Photo & Video Sharing by SmugMug

Mitäs tykkäätte, heitättekö Ugg-saappaanne kirpparikasaan näiden takia?

Täytyy myöntää, mitä enemmän kuvia tuijotan niin sitä suloisemmilta bootsit alkavat vaikuttaa. En nimittäin ole koskaan erityisesti lämmennyt Uggeille... Tuo Gwynethin ranta-asu näyttää sitäpaitsi aika mukavalta!

Mou-saappaita saat vaikka Luisaviaromasta vähän alle 300 €:n hintaan. Moun omilla sivuilla toimituskulut ovat aika suolaiset, £ 35.

4 kommenttia:

 1. Yäk! Ei millään pahalla, mä vihaan UGGeja, eikä nämä ole mielestäni yhtään sen paremmat. Mukavat jalassa varmaan mutta mä heitän nämä samaan boxiin UGGien ja crocsejen kanssa. Ei ollenkaan mun makuun.

  p.s. Kiva seurata sua vähän täälläkin =)

  VastaaPoista
 2. Ääää språk-error, du ska ju prata svenska :DD Glömmer alltid att du pratar bättre finska än vad jag pratar svenska... oikeesti on ihan hassua, että me puhutaan ruotsia koska me ollaan molemmat oikeasti suomenkielisiä :P

  Mut joo, UGGit ei ole munkaan suosikkeja mut nää vois jo melkein mennä! ;)

  VastaaPoista
 3. Heips, mäkään en ole lämmennyt UGGeille tai Crocseille varsinkaan. Mutta talven tullen vois näitä Mousseja kokeilla, kun kerran Gwynethkin :D

  VastaaPoista
 4. Hahahah, ja men du bloggar på finska, då kan jag ju inte kommentera på svenska, det blir ännu konstigare!

  Maybe I'll just write in English. Ou tal vez portuguese fica melhor?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...