perjantai 9. syyskuuta 2011

Kiehl's - tried & tested

Blogiini on löydetty muutamaan otteeseen hakusanoilla "Kiehl'sin parhaat". Mainitsin keväällä ostaneeni Antwerpenin reissulta Kiehl'sin tuotteita niitä kummemmin esittelemättä. Nyt asiaan tulee korjaus, haluan esitellä teille tämän äskettäin Suomeenkin saapuneen kosmetiikkamerkin ja muutaman suosikkituotteeni putiikin hyllyiltä!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Kiehl's on siis amerikkalainen kosmetiikkaketju, joka nykyään kuuluu L'oreal konserniin monen muun tutun merkin tavoin. Kiehl'sin historiasta voitte lukea lisää tästä. Lyhyesti, Kiehl'sin apteekki (apothecary) perustettiin 160 vuotta sitten New Yorkissa, ideana on käyttää luonnollisia raaka-aineita, kierrättää pakkaukset, tarjota hyvää palvelua ja laadukkaita luonnon raaka-aineista tehtyjä tuotteita. Kiehl's ei mainosta mediassa vaan luottaa toisenlaisiin markkinoinnin keinoihin. Myymälät on rakennettu tietyn kaavan mukaan, henkilökunta pukeutuu valkoisiin takkeihin ja tuotenäytteet ovat tärkeä osa merkin markkinointia.

Antwerpenin myymälässä minua palveltiin erittäin hyvin; kun kyselin meikinpoistoaineista, myyjä teki minulle nopean ihotestin nähdäkseen ihotyyppini. Molemmilla käyntikerroilla olen myös saanut ison kasan näytteitä, joka siis kuuluu merkin markkinointistrategiaan.

Tuotteet, joita itse olen testannut:

1) Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak
on auringonkukka- ja aprikoosiöljyä ja B-vitamiineja sisältävä hiusnaamio, joka tuoksuu aivan ihanalta! Ei sisällä parabeneja eikä silikonia. Lupaa kiiltoa ja käsiteltävyyttä kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tästä tuotteesta tykkään tosi paljon, ja vaikka hiukseni ovat suhteellisen hyväkuntoiset, niin tämän käsittelyn jälkeen ne kiiltävät vielä kauniimmin.

2) Ultra Facial Cleanser
on hajuton puhdistusgeeli kasvoille, joka ottaa myös meikin pois. Vaahtoutuu vain vähän, mutta on tehokas - pieni tippa geeliä riittää. Kasvojeni kuivalle iholle tämä on ollut hyvä näin kesällä, mutta uskon, että kohta tämä tuote pääsee talviunille ilmojen kylmetessä ja ihon kuivuessa.

3) Pineapple Papaya Facial Scrub
on hellä kuorintavoide kasvoille. Itse pidän kuorintavoiteista, joissa on hieman reilummankokoiset "rakeet" mutta tämä on oikein hyvä perustuote. Ei tuoksu kovin voimakkaasti.

4) Acai Damage-Minimizing Cleanser
on ehdoton suosikkini, laventelilta tuoksuva puhdistusvaahto kasvoille. Tämän tuotteen luvataan puhdistavan ja suojaavan ihoa - Acai on vahva luonnon antioksidantti. Tätä tulen varmasti ostamaan jatkossakin jo tuoksunsa vuoksi, mutta vaahto puhdistaa myös meikit ja jättää ihon pehmeäksi. "100 % Natural Origin" ja osa ainesosista luomua.

5) Lip Balm SPF 15
on taasen tuiki tavallinen huulirasva. Kätevä pakkaus ja kosteuttaa päivittäisessä käytössä ihan kivasti. Tämä on perus käsilaukkutavaraa, mutta ei mikään maailmaa mullistava keksintö. SPF 15 tietysti on kiva etenkin kesällä ja tuotetta saa myös sävytettynä. Hyvä perushuulirasva.

Omalla kokeilulistallani on vielä muutama tuote mm. Ultra Facial Cream, joka on kasvorasva suunniteltu erityisesti ankariin sääoloihin (hei Suomen talvi ja rutikuiva iho!) ja Midnight Recovery Concentrate, ihmeseerumi, joka on saanut kehuja monen lehden kauneussivuilla.

Suosittelen visiittiä Kiehl'sin myymälään! Itse olen kovin tykästynyt brändiin; tuotteet toimivat, purkkien yksinkertainen mutta informatiivinen ulkoasu miellyttää ja henkilökunta on ainakin Antwerpenissa ollut osaavaa. Pidän myös kierrätysajatuksesta: ihmisiä kehoitetaan palauttamaan tyhjät purkit kauppaan ja tietyn palautusmäärän jälkeen liikkeestä saa yhden ilmaisen tuotteen. Muistan jo teininä lukeneeni Seventeen-lehdestä Kiehl'sistä ja nyt minusta on tullutkin oikea Kiehl's-fani kun vihdoin olen päässyt kokeilemaan tuotteita!

Toivotan kaikille hyvää ja onnistunutta viikonloppua - minulla tiedossa makoilua sohvalla kun jalka ei vieläkään kestä kävelyä! :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...