Kuinka moni on jo käynyt metsässä (tai torilla) hakemassa näitä herkkuja? Yllätyin, kun törmäsimme keltavahveroihin Midillä viime viikolla ja pakkohan niitä oli tötteröllinen ostaa. Hinta ei päätä huimannut, 200g lähti mukaan hintaan 2,40 €. Tosin laatukaan ei, kuten ehkä kuvasta näette, ollut mitä parhainta, mutta kyllä näistä kastikeen sai keitettyä!
Itse teen kastikkeen tosi yksinkertaisesti, tärkeintä on sienten maku; sipulit ja sienet pannulle, kermaa joukkoon ja annetaan porista. Valkoviiniä olen monesta reseptistä bongannut, mutta en ole vielä koskaan sitä kastikkeen joukkoon kokeillut. Onko teillä jotain hyviä kastikevinkkejä?
EDIT// Nu vill jag att ni ska gå in på min kompis Amandas blogg Hallonbåtsflyktingen - hon har träffat den alldeles ljuuuuvliga Maria Montazami i Stockholm och köpt hennes nya läppstift! Jag ska också få ett - can't wait!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)