lauantai 5. toukokuuta 2012

Uusi juhlamekko



Vietin vappua Kouvolassa myös siksi, että saisin sovitettua uuden iltapukuni. Tasan viikon päästä juhlimme täällä Turussa yliopiston mieskuoromme 75-vuotisjuhlia, ja täytyyhän sinne pukeutua hienosti! Vanhat iltapukuni olivat "harmillisesti" jääneet pieniksi, joten uusi puku oli pakko-ostos. Aluksi ajatuksena oli teetättää puku Gloriasta löytyneen mallin mukaan, mutta kun löysin valmiina niin samantyylisen mekon, ei valinta ollut vaikea. Ainoa huono juttu oli, että mekkoa ei ollut sopivaa kokoa vaan meidän piti tilata isompi koko, jota sitten pienentää. Tämä nosti hieman hintaa, mutta toisaalta puku istuu nyt ihan nappiin.


Yksityiskohta vyötäröltä.

Puku näyttää kuvissa hieman haalealta, se on hiukan tummempi lila. Puvun malli on mielestäni juuri sopiva L/XL-kokoiselle - tuo koriste tulee juuri oikeaan kohtaan vyötäröllä, ja mekko laskeutuu kauniisti. Asusteissa meinaan mennä colorblocking-linjalla eli valitsen fuksianpunaisen huivin ja laukun  piristämään lilaa, onhan kyseessä kuitenkin keväinen juhlatilaisuus.

Olen itse tosi tyytyväinen tähän löytöön vaikka olkaimeton malli ei ole vartalotyypilleni se ihanteellisin (halterneck olisi parempi). Uskon kuitenkin, että huivi ja joku kaunis kaulakoru tasoittavat kokonaisuutta. Aijai, en malta odottaa ensi viikkoon, onneksi ystäväni tulee Ruotsista jo perjantaina, jolloin meillä on oman kuoromme kevätjuhla!

6 kommenttia:

  1. FIN! :) Ser så fram emot att komma hem härifån! Och ska självklart också bli skoj att komma till Turkkulainen och partaja :) Awesome!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackis! :)

      1 arbetsdag kvar, 5 dagar tills vi ses, 6 dagar till the part-ay!

      Poista
  2. Tosi kaunis!!! Hyvä väri ja ihanaa kimallusta vyötärōllä. Tykkään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Väri jäi hieman mietityttämään - tarjolla oli myös upea sininen mekko... Mutta tämä lila taitaa olla keväisempi kuitenkin :)

      Poista
  3. Näyttää todella kauniilta, odotan innolla kuvia kokonaisuudesta. Ihana väri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tosiaan toinen värivaihtoehto, kirkas "royal" sininen jäi mietityttämään mutta olen kyllä tyytyväinen tähän lilaan.

      Ensi viikonloppuna kuvailen sitten kokonaisuutta ja toivon, että saan myös ystävieni juhla-asuista kuvia blogin puolelle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...