sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kevättä mökillä

Pikkuinen kesämökkimme alkaa pikku hiljaa herätä taas uuteen kesäkauteen.

Tänä viikonloppuna olen siis ollut auttamassa isääni, ja käytiinpä myös mökillä kasaamassa pihakeinu ja kastelemassa kukkia. Samalla nappasin muutaman kevätkuvan pihapiiristä - mökki on nimittäin aika passeli paikka dokumentoida vuodenaikojen vaihtelua.Rinteessä kielopelto näyttää heräämisen merkkejä. Myös raparperin alut tunkevat mullan läpi kohti kevätaurinkoa, ja koivuissa on kirkkaan vihreät lehtien alut. Vaaleansinistä taivasta vasten ne näyttivät melkein neonvihreiltä!


Mökkimme on piilopaikka keskellä metsää, joten pihasta ei löydy turhia kukkapenkkejä. Äitini on kuitenkin luonnonkivillä ja muutamilla kukkaistutuksilla muokannut pihaa, kuten tämän pihalle johtavan pienen polun vieressä.


Nuorempana en juuri ymmärtänyt vanhempieni mökki-innostusta (pidin sitä lähinnä työleirinä...) mutta nyt vuosi vuodelta on yhä vain kivempi käydä auttelemassa vanhempia ja suunnitella äidin kanssa uusia juttuja. Kylpytynnyri olisi muuten molempien toivelistalla! ;)

Toivottavasti viikonloppunne on sujunut mukavasti - täällä mm. jännättiin jääkiekkoa ja sukuloitiin, siivottiin ja kokeiltiin taas uutta parsareseptiä :)

ps. onko joku muuten jo ratkaissut uuden bloggerin ylimääräiset rivinvaihdot?! En saa kumpaakaan tyyliä toimimaan eli myös br-koodilla blogger lisäilee omia tyhjiä rivejä minne sattuu...

3 kommenttia:

 1. Ystäväni tekee tilaustyönä kylpytynnyreitä, käypä katsomassa juttu, jos kiinnostaa
  http://pauskanelamaa.blogspot.com/2011/10/kylpytynnyria-kokeilemassa-mielettoman.html

  VastaaPoista
 2. Oj, rabarbern är sa vacker och sa god!

  VastaaPoista
 3. Mulla on valtava mökki-kuume!! Siitä tietää et on tullut ikää lisää, haluais vaan päästä kesäviikonlopuiks maalle/saaristoon hiljentymään :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...