torstai 10. toukokuuta 2012

Spring Cleaning
Pistin tänään hihat heilumaan ja tein kunnon kevätsiivouksen. Apunani minulla oli nämä Maison Bellen hyväntuoksuiset biohajoavat puhdistusaineet. Näissä on todella raikas ja mieto tuoksu, tehoavat hyvin vähän pinttyneempäänkin likaan ja eipä tuo biohajoavuuskaan huono juttu ole! Näillä siis suihkuttelin menemään niin olohuoneessa, keittiössä kuin kylppärissäkin ja puhdasta tuli.


Nyt odottelenkin sitten jo viikonloppuvieraita saapuvaksi: paljon kivaa ohjelmaa tiedossa, paljon ystäviä, laulua ja naurua. Viimeistään maanantaina lupaan palata viikonlopun tunnelmiin! Nyt pitäisi vaan päättää, otanko järkkärin juhliin mukaan vai en...!

2 kommenttia:

 1. Meilläkin vieraiden saaminen motivoi siivoamaan kummasti. Mun mielestä siivoominen on muuten kyllä aika vihattavaa hommaa, mutta ihana siisti koti ja puhdas tuoksu on kyllä aina vaivan arvoisia. Oikeen hauskaa viikonloppua frendien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, eihän se siivoaminen mitään ihannehommaa ole... Mutta täytyy kyllä myöntää, että nuo hyväntuoksuiset aineet helpottavat! Imurointi tosin on aina yhtä tylsää. :D

   Viikonloppu on mennyt ohi kiitäen - onneksi huomenna ei tarvi mennä töihin! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...