tiistai 29. toukokuuta 2012

Massimo Dutti shopping list

Brysselin matkani lähestyy ja ostoslista alkaa näyttää valmiilta. Eilen surffailin Massimo Duttin verkkosivuilla ja poimin nämä kolme juttua ostoslistalleni.


Photo & Video Sharing by SmugMug
All photos: Massimodutti.com

Haluaisin kesäksi vaalean nahkalaukun ja ainakin kuvassa tuo MD:n versio näyttää todella kauniilta. Toivon vaan, ettei se ole hurjan iso - en tarvitse hehtaarilaukkua vaan kauniin ja kätevän työlaukun.

Kenkäosastolla uudet sandaalit ja ballerinat ovat tarpeelliset kesäksi. Ihastuin saman tien vaaleisiin Chloé-henkisiin sandaaleihin ja söpöihin rusettiballerinoihin, jotka bongasin ensimmäisen kerran Sofién blogista. Vaateosastolla MD on sen verran pientä kokoa, että uskon pääseväni kaupasta ilman heräteostoksia....

Vaatepuolella kohdistan ostokseni New Lookiin- haussahan on se maximekko. Pääsen myös "shoppailemaan" viime vuoden kesävaatteitani, jotka ovat majailleet puoli vuotta pahvilaatikossa odottaen kesää ja isompaa matkalaukkua ;) En edes muista, mitä kaikkea Brysseliin jätin, joten odotan positiivista yllätystä ja rahan säästöä!

Jotain pieniä sisustusjuttuja meinaan shopata Maisons du Monde-liikkeestä, jonka iso myymälä sijaitsee ihan ostoskadun lähistöllä. Toivottavasti sieltä löytyisi vielä ihanaa huonetuoksua, johon ihastuin viime vuonna. 

Tänään ja huomenna ohjelmassa on siis pakkausta ja matkalle valmistautumista sekä viimeisistä "loma"päivistä nauttimista! Matkan jälkeen kun hyppään saman tien kesätyömoodiin: working 9-17 :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo baltsut, kerrassaan hurmaavat! Toivottavasti kaikkea ihanaa löytyy matkalta mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti niitä olisi vielä jäljellä Brysselin MD-putiikeissa! Laukku on hieman kalliin puoleinen, mutta kengät haluaisin kyllä kovasti...

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...