maanantai 28. toukokuuta 2012

Best of Eurovision

Katselitteko lauantaina Euroviisuja? Itse katsoin finaalin eilen areenasta ja mielestäni hieno biisi voitti, grattis Loreen! Tänä vuonna mukana kilpaili minusta yllättävän monta oikein kelpoa kappaletta. Näistä viisuista minä pidin eniten:


Italia: laulajattarella on todella kiva ääni - tykkään! Pidän myös muuten italialaisesta musiikista, joten ehkä tämä menee sen pikkiin. Mielestäni koko kilpailun parhaimpia biisejä.Serbia: taas pisteet kaunisääniselle laulajalle. Sympaattinen esitys ja kaunis melodia.Saksa: Olen Jamie Cullum-fani ja tästä biisistä kuuluu Jamie-soundi niin hyvin läpi. Vaikka Saksan laulajapoika on ihan söpö, niin tykkäisin kappaleesta varmasti enemmän, jos kuulisin sen Jamien laulamana. 


Viro: Huh, mikä balladi! Rakastan kaunista viron kieltä ja on ihanaa, että laulu esitettiin kilpailussa alkuperäisversiona. 

Saksan ja Viron laulajathan kävisivät muuten ihan veljeksistä! :D


Islanti: Tämä jäi soimaan päähän! Jotenkin iskee tämä sympaattinen islantilaiskaksikko...


Ranska: Lavalla tämä ei mielestäni toiminut ollenkaan, mutta tykkäsin silti Ranskan viisusta. Tosin video on hieman omituinen...
Ranskan laulajatar on tuttu 90-luvulta; muistatteko vielä tämä klassikon?Espanja: Tässä kappaleessa pidin erityisesti melodiasta - kaunis balladi!Tanska: Niin kiva biisi, go Denmark! Tykkään laulajatytöstä, tytön äänestä ja itse kappaleesta. Tylsää, että tanskalaiset eivät tänä vuonna menestyneet.


Makedonia: Mielenkiintoinen kappale ja komeaääninen laulajatar! 


Unkari: Hieman erikoisempaa musiikkia Euroviisulavalle mutta tykkäsin. Tätä kuuntelisin mielellään myös radiosta!

Mitkä viisut olivat teidän suosikkejanne? Löytyykö samoja kappaleita vai mennäänkö ihan eri linjoilla? Entäpä mikä oli inhokkinne? (minulta löytyi niin monta etten viitsi edes niistä listata... ykköspaikan taitaa kuitenkin viedä Turkki...!) 

4 kommenttia:

 1. Jad tyckte mest om Estland, Serbien, Tyskland och Island. Sverige var inte min favorit. Härligt med eurovisionen, da skall det vara skumppa och roligt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag tyckte nog om Loreen men i tävlingen fanns också många andra fina sånger som kunde ha vunnit. De ryska gummorna var också jättesöta! :)

   Poista
 2. Viro ja mummot, kivat biisit ja myös siksi, että ovat sukulaiskansoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan ihanaa kuulla kaunista viroa laulettuna ja hyvinhän he pärjäsivätkin kilpailussa. Myös mummot olivat niin suloisia vaikka itse kappale nyt olikin vähän tylsä jumputus (siis se everybody dance-kohta....)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...