sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sunday Style / Revenge





Photos via my Pinterest album

Oletteko seuranneet sarjaa nimeltä Kosto? (Revenge) Olen itse aivan koukussa tähän sarjaan: erilainen juoni ja sitäpaitsi vielä upeita vaatteita! Etenkin tykkään seurata sarjan päähenkilön Emilyn vaatevalintoja upeista juhlamekoista arkisempiin asuihin. Ei myöskään haittaa, että näyttelijätär on itse pitkä ja hoikka - kaikki vaatteet näyttävät hänen päällään ihan mielettömiltä.

Tykkään myös todella paljon päähenkilöä näyttelevästä Emily VanCampista eikä sarjan miespuolisissa näyttelijöissäkään mitään vikaa ole... ;) Tunnistatteko muuten vasemmanpuoleisen kaverin Roswell-sarjasta? (teinisuosikki, iik!) Emilyhän on tuttu sarjoista Perhesiteet ja Everwood. (toinen teinisuosikki!)




11 kommenttia:

  1. Katsoin ensimmäisen jakson, sitten Koston seuraaminen jotenkin jäi, vaikka maisemat ovatkin kauniit ja vaatteet ihania. Pitää kokeilla palata sarjan pariin takaisin.

    Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koukutuin heti ensimmäisestä jaksosta hieman erikoisempaan juonikuvioon. Ja ihanaa Emilyyn tietysti. Tuo Hamptons-tyyli kyllä kiehtoo minua kovasti myös sisustuksen puolella, joten sarjassa on silmänruokaa riittämiin :D

      Ja kiitos kovasti tunnustuksesta! :))

      Poista
  2. Myönnän... mäkin olen jäänyt sarjaan koukkuun! Hyvää kevyttä viihdettä ja asuja on tosiaan kiva samalla ihastella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Myös Ashleyllä on kivoja asuja ja ovathan henkilöiden koditkin aika hienoja. Emilyn beach house ainakin on mieleeni :)

      Poista
  3. Mäkin olen jäänyt koukkuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en siis näytä olevan ainoa Kosto-fani! :) Jännittävää kyllä nähdä, mitä Emilyn hahmolle lopuksi käy...!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Tänäänkin taas ihana vihreä mekko Emilyllä... ja juoni vain tiivistyy!

      Poista
  5. Meinasin itsekin postailla tosta kostosta joku aika sitten. Joka ikinen jakso katsottuna ja olen totaalisen koukussa. Juoni on oikeesti kiinnostava. Ihanat maisemat, vaatteet ja sisustukset. Jotenkin himottais tehdä lomamatka Hamptonsiin. Emily on tosiaan söpö ja Jack kerrassaan herkku. Dumppais sen Danielin jo!

    VastaaPoista
  6. Ihan pakko istua telkkarin ääreen jokaikisenä sunnuntaina!! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...