tiistai 1. toukokuuta 2012

Sirkuksessa
Sirkus Finlandia

Sunnuntaina kummipoikani vei minut katsomaan Sirkus Finlandian esitystä! Seurueestamme kukaan ei ollut käynyt Sirkus Finlandiaa aiemmin katsomassa, joten innokkaina odotimme sekä isot että pienet, mitä tuleman piti. Sirkusteltta oli pystytetty kotimme lähellä sijaitsevalle hiekkakentälle, ja jo menomatkalla törmäsin yhteen esiintyjistä: kaunis hevonen mutusteli tyytyväisenä ruohoa, eikä näyttänyt potevan yhtään esiintymisjännitystä!


Koska esityksiä sai kuvata (ilman salamaa), otin muutaman kuvan muistoksi vappuretkestämme. Tässä muutamia rauhallisempia esityksiä, joista sai lähes tärähtämättömiä kuvia... ;)   


Pellejä ja jonglöörejä, trapetsitaiteilijoita, hurjapäitä ja akrobaatteja. Mieleen jäivät ehkäpä parhaimmin moottoripyörällä pienen pallon sisällä hurjastelleet kaverit, sekä kaunis, kavaljeerinsa pään päällä taiteillut ballerina. Pienimpiin taisi iskeä parhaiten vatsastapuhuja ja yksipyöräisellä ajanut pelle.


Cirque du Soleilin nähneenä ja kokeneena ei esityksiä tietenkään voi verrata, mutta uskon, että me kaikki viihdyimme oikein mukavasti ja nautimme esityksestä. Hienoa, että meillä on tällainen ihan kotimainen kiertävä "perinteinen" sirkus taitavine esiintyjineen!

Toivottavasti vappunne on sujunut mukavasti - minä istun jo junassa matkalla takaisin Turkuun, laukussani uusi iltapuku! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...