lauantai 19. toukokuuta 2012

Ravintolapäivää!

Onko sopivat ravintolat jo katsastettu? Täällä Kouvolan alueella osallistujia on vain kaksi, joten ravintolapäivä jää tällä kertaa välistä. Eilen leikin kuitenkin omaa ravintolapäivää ja tein namia pizzaa!

Tosin panikoin kassajonossa, kun huomasin unohtaneeni kinkun. Nappasin sitten ensimmäisen kinkkusuikalepussin ja jälkeenpäin harmitti: ei ikinä ikinä tavallisia mauttomia kinkkusuikaleita pizzaa pilaamaan vaan parmankinkkua! Pohjakin onnistui hyvin, mutta nuo kinkkusuikaleet olivat kyllä niin mauttomia, että...


Photo & Video Sharing by SmugMug
pizza 1: kinkku, herkkusieni, ananas, sinihomejuusto


Tomaattikastikkeen sekoittelen myös itse; lisään pyreen joukkoon mausteita ja hieman ketsuppia. Jos oikein haluaa hienostella, voi myös lisätä murskattuja tuoreita tomaatteja.



Toiseen pizzaan viipaloin kinkun, ananaksen ja herkkusienten lisäksi vielä sipulirenkaita, molemmat kuorrutin mozzarellaraasteella. Vaikka pizzataikinan vaivaamiseen ja kohottamiseen menee hetki, niin on se kuitenkin vaivan arvoista. Huomattavasti pizzeriapizzoja vähärasvaisemman ja raikkaamman version saa kun tekee itse pizzan kotona. 

Tänään katsellaankin sitten jääkiekkoa ja kannustetaan Suomi voittoon! Äiti joutuu jäämään sairaalaan vielä viikonlopun yli, mutta voi jo paljon paremmin. Ja parempihan se on sairaalassa toipua kunnolla isosta leikkauksesta. 

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!  

2 kommenttia:

  1. Skönt att höra att din mamma är bättre !
    Hälsningar från sydspetsen !

    ...ja hockyn ska vi inte tala om .....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack Nina! :) En jobbig operation var det men tack och lov klarade hon sig riktigt bra. Vi hoppas få henne hem i början av veckan.

      Och imorgon blir det bronsfest, idag var ryssarna nog så mycket bättre...

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...