maanantai 7. marraskuuta 2011

Pianollain, mä soitan sävelmän...

Viikonloppuna tuli räpsittyä paljon kuvia. Tässä musikaalinen tuokiomme lauantailta. Huomatkaa muuten, että osan kuvista on ottanut kohta 10 vuotias kummityttöni! Hänellä on selkeästi silmää valokuvaukselle - katsokaapa vaikka sarjan toista kuvaa. Myös viimeinen kuva on Liinan ottama; isovelikin innostui opettelemaan melodian pianolla!

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia teidän pianonsoitto hetkistänne :)

  Itselläni on vähän ikävämmät muistot pianonsoittamisesta. Kävin tunneilla vain miellyttääkseni äitiäni ja mummiani. En tykännyt siitä ollenkaan, enkä varsinkaan valkosipulille lemuavasta opettajastani :D

  Kiitos muuten kun jaoit kakkujuttuni <3

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Sofié! :) Oli tosi kiva soitella lasten kanssa ja viihdyttiin pianon ääressä varmaan toista tuntia! Olin ihan yllättynyt, miten kauan heidän mielenkiintonsa ja keskittymiskykynsä kesti :)

  Mutta tosi harmi, jos soittamisesta on jäänyt sinulle huonot muistot! Ehkä niitä voisi "korjailla" nyt aikuisiällä - tiedän monta, jotka ovat aikuisina aloittaneet soiton uudestaan ja uudella innolla! Klassista en minäkään enää soita, mutta tunneista on kuitenkin nuotinlukutaito ja säestyskompit jääneet mieleen.

  Ja tietty jaoin ihanan kakkureseptisi, kilpailussa on edelläsi mielestäni monta ihan tylsää ja tavallista reseptiä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia: aurinkoiset ihmiset - ja pianokuvat nyt vaan muuten on aina kauniita.:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Alma kivasta kommentistasi! :) Tällaisia musiikkihetkiä soisi olevan useamminkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...