maanantai 28. marraskuuta 2011

Berlin

Berliinin tunnelmia muutaman kuvakollaasin muodossa, bitte schön.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Valitettavasti kuvasaldo on tällä kertaa hieman rajoittunut, koska kyseessä oli ryhmämatka - harjoittelijoiden tapaaminen, ja meillä oli paljon ohjelmaa. Kävimme myös pienellä sigh seeing-kierroksella, mutta kuten voitte arvata ei Berliinin marraskuinen pimeä ilta oikein soveltunut matkakuvaukseen.

Matka kuitenkin antoi kipinän tutustua paremmin kaupunkiin, ja varmasti palaan Berliiniin vielä uudestaan ajan kanssa. Kaupunki vaikutti todella mielenkiintoiselta ja aivan erilaiselta, kuin mikään muu näkemäni Euroopan metropoli.

Yövyimme hotelli Albrechtshofissa, joka oli tuon Friedrichstrassen rautatieaseman takana. Sijainti siis oli loistava ja hotelli oikein viihtyisä. Siistit huoneet eivät nyt ihan uutuuttaan kiillelleet, mutta aamiainen oli todella runsas ja henkilökunta ystävällistä. Tosin kannattaa huomata, että jos Berliiniin lähtee bilettämään, niin Albrechtshof ei tosiaan ole paras paikka; se on alun perin perustettu Berliinin kaupungin lähetysseuran tuella, ja kristilliset arvot ovat hotellissa vieläkin näkyvillä. Mm. Uusi Testamentti oli saanut kunniapaikan yöpöydällä, ja hotellista löytyy myös Martin Luther King-kappeli, jossa joka aamu olisi saanut käydä pienessä aamuhartaudessa. Jos taas etsii rauhaisaa ja viihtyisää hotellia hyvällä paikalla, niin voin lämpimästi suositella Albrechtshofia!

Berliini on siis ehdottomasti näkemisen arvoinen kaupunki ja tahdon sinne pian takaisin. Jos haluatte tutustua paremmin Berliiniin, niin voitte käydä lukemassa vaikka Johannan kirjoituksia aiheesta hänen Social Media Junkie-blogissaan! Johanna nimittäin teki vähän aikaa sitten hieman pidemmän Berliininreissun ja kertoo siitä kivasti blogissaan! Käykää lukemassa!

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Miten noi hotellien lakanat näyttääkin aina niin houkuttelevilta ;) Terveisin aamu-uninen

  VastaaPoista
 2. Kiitos E! :)

  Mielestäni hotellien melkeinpä parasta antia on juuri nuo ihanat sängyt - tuolla oli vielä tosi muhkea peitto!

  Berliiniin on kyllä pakko päästä vielä uudestaan...

  Kiva kun kävit kurkkaamassa kuviani ja jätit kommentin! :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, sulla on kyllä ollu siellä varmaan tosi kivaa! Enkä tarkota vaan Berliiniä, vaan yleensä koko vuotta. Oon aina joskus käyny lueskelemassa tätä sun blogia, hauskoja juttuja. :)
  T. Päivi

  VastaaPoista
 4. Moikka Päivi, tosi kiva kun jätit kommentin! :)

  On ollut tosi mukava vuosi mutta on myös kiva tulla Suomeen takaisin. Ootan jo, että pääsen joulunviettoon!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Huomasin vasta nyt, että olit laittanut linkkiä Berliini-postaukseeni, kiitos kaunis tästä! <3

  Ihan samanlaiset fiilikset jäänyt meille molemmille kaupungista, ei tule ihan heti mieleen toista samanlaista. Mutta tässä Berliinin kiehtovuus piileekin, vai mitä?

  Mites muuten, ehditkö käymään American Apparellilla metsästämässä kynsilakkoja tällä kertaa? ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa Johanna ja kiitos kommentista!

  Sinulla oli niin kivat Berliini-postaukset, että ajattelin vinkata niistä lukijoilleni täällä.

  En valitettavasti ehtinyt kynsilakkakauppaan, sekin jäi seuraavaan kertaan! Eli aivan pakko siis päästä Berliiniin uudestaan! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...