sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ensimmäisen adventin kynttiläinspiraatio

Inspiraation tähän päivitykseen sain, keneltäpä muultakaan, kuin suloiselta Sofiélta! Hän esitteli viimeisessä bloggauksessaan kauniita havumansettejaan, ja tästä innostuneena lähdin selaamaan Pinterestiä kynttiläinspiraation toivossa. Ja sitähän tietysti löytyi!

Kuten varmaan moni muukin, rakastan kynttilöitä ja kynttilöiden valo kuuluu erottamattomasti erityisesti jouluun. Ruotsiksi sanotaan kynttilöistä minusta todella kauniisti "levande ljus" - elävä valo!

Suosikkejani ovat ihan tavalliset valkoiset pöytäkynttilät, blockljus. Erityisesti lasilyhdyissä ne näyttävät todella ihanilta.

Haluaisin kovasti tehdä tuollaisen asetelman portaille, mutta valitettavasti oma portaikkomme ei kapeutensa takia sovellu projektiin.


Tänä vuonna tosin inspiroiduin kovasti kävyistä ja käpyasetelmista, joita näin Plaisirs d'Interieur-kaupassa. Myös tammenterhot ja kastanjat ovat mielestäni kauniita kattauksen koristajia.


Eräänä vuonna ostin myös glögimausteita koristeeksi; kuivattuja kanelitankoja, neilikoita, appelsiininkuoria... Turun kauppahallista löysin tuona vuonna valmiin sekoituksen kauniita mausteita, jotka toimivat siis oikein hyvin myös koristeina.

Tuo keskimmäinen kuva on silti näistä suosikkini: jouluun ei mielestäni tarvitse muuta kuin kauniit kynttilät, lunta ja vihreitä havuja jossain muodossa.

All photos via Pinterest!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, kiitos inspiraatiosta. Minäkin pidän eniten juuri valkoisista kynttilöistä.

    VastaaPoista
  2. Pinterest on täynnä ihania inspiraatiokuvia, kannattaa tutustua! Tosin pieni varoituksen sana, siellä saattaa vierähtää tovi kuvia katsellessa...

    Kiitos kommenteistanne Jatta ja Brita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...