sunnuntai 27. marraskuuta 2011

From Berlin for the Independence Day reception

Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille!!

Olen viettänyt adventtia rauhallisesti sisätiloissa kynttilöitä poltellen ja katsellen ohjelmaa Så mycket bättre. Myös Wall-E pyöri koneella tässä iltapäivällä. Nyt taustalla soi jouluradio, (Julradion.fi kautta) jossa sattuimoisin Celine Dion laulaa Oh Holy Night-kappaletta. Vaikka en suuri Celine-fani olekaan, niin hänen joululevynsä on yksi suosikeistani. 

Ensi viikolla saatte kuulla pienet Berliininterveiset, mutta ensin haluan esitellä löytöni, jonka takia melkein myöhästyin lentokoneesta Berliinistä palatessani! (en varmaan koskaan ole ollut niin hermostunut, kuin bussissa iltapäiväruuhkassa klo 16.15, jolloin portin piti aueta 16.45 lähtöä varten...)

Twitterissä esittelinkin jo kutsua, joka oli minunkin työpöydälleni ilmestynyt.


Photo & Video Sharing by SmugMug
Kuvassa näkyy muuten myös Essien kynsilakka, joka O.P.I:n alus-ja päällyslakan kanssa on SUPERkestävää! Olen aivan rakastunut, kynsilakkaan! :D

Kyseessä on siis suurlähettilään itsenäisyyspäivän vastaanotto, johon tänä vuonna koko toimistomme oli saanut kutsun. Oli yllätys, että jopa minut harjoittelijana oli kutsuttu - Brysselissä kun on varmasti satoja ja satoja suomalaisia, joten kutsuttavista ei tosiaan ole pulaa.

Yksi asia kutsussa hieman ihmetytti: ei pukukoodia! Pienen tiedustelun jälkeen saimme kuulla, että puku vapaa mutta pakollinen "jokaisen oman valinnan mukaan". Selkeästi siis vierailta testataan etiketin tuntemusta ja tyylitaitoa! Challenge accepted!

Kyseessä on siis lyhyt cocktailtilaisuus lähettilään residenssillä alkuillasta. Tällaiseen mekkoon meinaan pukeutua, mitäs tykkäätte? Ja mitä luulette, onko liian moderni lähettilään vastaanotolle?

Kangas on tosi ihanaa pehmeää ja hyvälaatuista trikoota ja laskokset "huijaavat" vähän Belgian kiloja piiloon. Mekko ei paljon asusteita kaipaa, joten mukaan lähtee harmaat tai mustat avokkaat, mustat sukkahousut ja väripilkkuna fuksianpunainen nahkainen iltalaukkuni. Hiukset nutturalle ja jos vielä jostain löytäisin asuun sopivan modernin rannerenkaan. (COSin omat rannerenkaat ovat kovin pieniä, buu!)

Photo & Video Sharing by SmugMug

Mekko on hyvin moderni makuuni, eihän minulla ole koskaan ollut mitään samantapaistakaan! Se istuu kuitenkin kauniisti ja tunsin oloni mukavaksi tässä COSin mekossa. Ja pitäähän sitä välillä kokeilla jotain uuttakin niiden ainaisten mustien pikkumekkojen tilalle! :)

5 kommenttia:

 1. Täällä Hollannin puolella samassa tilaisuudessa on näkynyt vähän kaikenlaista, mutta kannattaa varautua siihen, että (suurella) osalla on ihan pitkät iltapuvut päällä. Itsekin ajattelin pukeutua sellaiseen. Mekkosi vaikuttaa tosi kivalta, mutta on vaikea sanoa ilman kunnon asukuvaa, soveltuisiko se sinne. Materiaali ei vaikuta kovin juhlavalta, mutta kuten sanottua, päällä mekko saattaa olla ihan erinäköinen. Asukuvaa kehiin siis. ;-)

  VastaaPoista
 2. Oi wau, iltapuvut! Mutta siis onko teillä oikein illallinen siellä? Meidät on kutsuttu vain parin tunnin kokkareille muistaakseni 19-21 ja jos mitään pukukoodia ei ole, niin miesten pitäisi tulla mustassa puvussa. Ja silloin naisille olisi sopiva lyhyt cocktailmekko...

  No, pitkää mekkoa ei minulla kuitenkaan täällä ole mukana enkä sellaista vain tätä varten edes halua hankkia kun Suomesta kuitenkin löytyy niitä useampi versio.

  Kiitos paljon kommentistasi! Voi että olisikin mukava pitkästä aikaa pukeutua oikein juhlavasti pitkään iltapukuun! Ihan omistuiselta tuntuu, kun tänä vuonna en sellaista ole ollenkaan tarvinut!

  VastaaPoista
 3. Wow. Ihana löytö. Eiköhän tuo ole sinne ihan sovelias mustien sukkisten (ohuet, kiiltävät kenties) ja kenkien kera. Niin, eiköhän se cocktail tilaisuuden koodilla kuulu olla lyhyempi mekko, joten ainakin minusta aivan hyvä. Päihittää kyllä ne mitä siellä katseltiin. Ja kun on mukava mekko päällä ja loistava karisma kuten sinulla, niin aivan superhyvä yhdistelmä. Killuttimet korviin ja menoks =)

  VastaaPoista
 4. Ei täälläkään siis illallista ole (porukkaa on aivan liian paljon sellaiseen), tilaisuus kuulostaa hyvin samantyyppiseltä kuin sielläkin. :-) Koska pukukoodia ei tosiaan ole mainittu, kuten mainitsin, hyvin monennäköistä vaatetta on näkynyt. Viime vuosina pitkiä mekkoja on ainakin täällä meidän maassa tosiaan näkynyt paljon, mutta kaikkea on laidasta laitaan (ja hollantilaisethan pukeutuvat usein hyvin arkisesti...). En sitten tiedä, kuinka miten siellä Belgian puolella on tapana. :-) Mukavia juhlia sinne naapurimaahan!

  VastaaPoista
 5. Brita: pitää vielä kysellä hieman juhlissa ennen olleilta, jos jotain hienompaa tarvitaan päälle niin sitten jää kyllä juhlat väliin.

  Bisquits: Täällä on aivan sama juttu, aika arkisesti ihmiset pukeutuvat erilaisiin tilaisuuksiin. Minusta on ihanaa saada panostaa juhlapukeutumiseen, nyt harmi vain aikataulu ja rahatilanne hieman pistävät hanttiin.

  Teille myös mukavia ja onnistuneita juhlia, raportoithan sinäkin sitten miten teillä juhlittiin? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...