tiistai 22. marraskuuta 2011

The NPB (Nail Polish Blog) makes a come back!


Photo & Video Sharing by SmugMug

Heitin vanhoja kuivuneita kynsilakkoja roskiin muutama viikonloppu sitten ja yhtäkkiä huomasin omistavani ainoastaan kirkkaita "juhlalakkoja" - arkikäyttöön en löytänyt mitään sopivaa.

Lehdissä on jo kauan kirjoitettu Essien kynsilakkojen saapumisesta Di- ja Ici Paris XL-ketjuihin, mutta yhdestäkään em. liikkeestä en niitä vielä ole löytänyt. Siksi suuntasin Louisen alueella sijaitsevan Senteurs d'Ailleurs-liikkeen kosmetiikkapuolelle. Senteurs d'Ailleurs'ta löytää Belgiassa hieman vaikeammin saatavilla olevia kosmetiikkamerkkejä, mm. Kiehl's, Laura Mercier ja Bumble&Bumble. Parfymeriasta taas voi ostaa mm. Tom Fordin ja Jo Malonen tuoksuja. Parfymeria löytyy Place Stéphanien kulmasta, kosmetiikkaosasto taas muutaman askeleen päästä kulman takaa.

Tiesin jo liikkeeseen astuessani, mitä haluan: kaksi Essien neutraalia kynsilakkaa. Valikoima oli yllättävän suuri ja minua palveli todella hyvää englantia puhuva nuori ystävällinen myyjätär. Hän muistutti mm. aluslakan tärkeydestä ja kauniiseen paperipussiini sain kasan Kiehl's näytteitä, joista riitti ystävällekin! Ostin siis syksyn collectioniin kuuluvan maitokahvin värisen Brooch the Subject-värin ja toisen hyvin neutraalin peruslakan Naked Truth.

Lakat levittyivät todella hyvin ja ovat O.P.I:n alus- ja päällyslakan kanssa kestäneet mm. tiskausta! I'm impressed!

Suosittelen piipahtamaan kaupassa jos Brysselin matkallasi haluat täydennystä meikkilaukkuusi tai hankkia parfyymin, jota joka vastaantulijalla ei ole. Ja niin, tarjoaahan paikka myös erilaisia hoitoja - tosin hieman pulleammalle kukkarolle.

Bought two basic Essie nail varnishes from Senteurs d'Ailleurs - long lasting and pretty color, I'm happy! Also to be noticed: really good service from a young lady speaking very good English. Senteurs d'Ailleurs - recommended!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...