keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Brugge's Best: The Chocolate Line

Käväisin viime perjantaina päivän matkalla Bruggessa ystäväni kanssa. Tällä kertaa mahdutin ohjelmaamme myös Bruggen parhaan suklaapuodin, Dominique Persoonen Chocolate Linen, jonka löydät myös Michelin-oppaasta!

Dominique on oikea suklaaguru, joka rakastaa sekoitella uskomattomalta kuulostavia yhdistelmiä suklaasta. Vai mitä sanotte Bollywood-konvehdista, joka sisältää currya ja sahramia? Entäpä Green Tokyo, jossa on wasabitahnaa? (hui, en uskaltaisi varmaan edes maistaa!) Koko ihmeellisen tuotelistan löydätte täältä.

Photo & Video Sharing by SmugMug
"Shock-o-laitier" Dominique vasemmalla kuvassa.
Hänen mottonsa on: "Chocolate is Rock 'n Roll!"

Photo & Video Sharing by SmugMugVoi itku, että teki mieli ostaa tämä laatikko!
"Life is like a box of chocolates - Full of nuts!"

Ostin maisteltavaksi pienen 250 gramman suklaasekoituksen, hintaa 14 € eli sama kuin Neuhausin 250 gramman laatikolla. Tässä Chocolate Linen laatikossa tosin vaikutti olevan enemmän kappaleita kun taas Neuhausin suklaat ovat hieman kookkaampia.

Mitä laatikosta sitten paljastui?

Photo & Video Sharing by SmugMug
Suosikkini oli tämä Marrakech-niminen konvehti, jossa sisällä on valkosuklaa ganachea tuoreiden mintunlehtien kera. Minttu todella maistui vahvasti tässä suupalassa, ihanaa!


Rakkaudella tehdystä suklaa-askista löytyi myös mm. möhömahainen Buddha, omena sekä joutsen.

Kannattaa piipahtaa The Chocolate Linessa, jos Bruggeen koskaan eksytte! Aivan nurkan takana on sitäpaitsi yksi Bruggen kuuluisimmista oluttuvista 't Brugs Beertje, jonne paremman puoliskon voi jättää ihmettelemään satoja olutmerkkejä, ja kiva sisustuskauppa Dille&Kamille, jossa voi poiketa Chocolate Linen jälkeen kun se parempi puolisko vielä kiskoo olutta kuppilassa ;)

1 kommentti:

  1. Oli tosi mukava reissu ja tuonne on päästävä uusiksi. Ja toki voin myös tulla assariksikin uudestaan, kuvat onnistuivat hyvin.
    Niin ja Dille&Kamille ja se ruokapaikka jne jne täytyynee myös vielä referoida - kiireeks pistää :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...