tiistai 29. marraskuuta 2011

Erilainen joulukalenteri - ota haaste vastaan!

Rakkaat ystävät, haluan haastaa teidät mukaan

Kära vänner, jag vill utmana er att delta i en


Jouluun on enää muutama viikko aikaa, ja varmasti moni teistä on jo avannut joulukalenterin ensimmäiset luukut. Itsekin mietin Neuhausin joulukalenterin ostamista - sitä ihanaa suklaata ja lapsenomaista innostusta aamuisin kun saa avata uuden luukun kalenterista.

Lapsesta asti meille on ostettu joulukalenteri ja aattona olemme avanneet kasoittain lahjoja. Harvoin tulee lahjakasojen keskellä kuitenkaan pysähdyttyä miettimään, kuinka hurjan hyvässä asemassa me olemmekaan kun saamme viettää joulua rakkaittemme kanssa, lämpimissä kodeissamme, jouluruuilla herkutellen ja joulukuusta ihastellen.

Kaikilla asiat eivät kuitenkaan ole näin hyvin, joten mielestäni meillä on velvollisuus osoittaa empatiaa vähempiosaisia kanssaihmisiämme kohtaan ja auttaa. Olen jo muutaman vuoden ajan laittanut joulukorttirahani hyväntekeväisyyteen ja lähettänyt joulutervehdykset sähköisessä muodossa. Tänä vuonna aijon lisäksi osallistua hienoon kampanjaan, Erilaiseen Joulukalenteriin, johon sain kutsun vähän aikaa sitten Facebookissa. Kampanja on lahtelaisen Minttu Koivusen aloite, joka on kerännyt jo yli 5000 osallistujaa.

Idea on yksinkertainen: joulukuun aikana säästämme päivittäin yhden Euron, jolloin jouluaattona olemme saaneet kasaan 24 € hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaksi. Itse olen useimmiten tukenut Unicefia ja Kirkon Ulkomaanapua mutta muistakaa myös mm. Plan ja paikalliset keräykset, kuten Pelastusarmeijan Joulupata ja seurakuntien Lahja Lapselle.

Nyt toivon, että te rakkaat blogiani seuraavat ystäväni osallistuisitte kanssani tähän kampanjaan! Miettikäähän; jos meitä on esimerkiksi 15 henkilöä, jotka säästämme kaikki sen n.24 Euroa, saisimme rahoillamme Unicefin kaupasta vesipumpun!

Kuva: Unicef

Jos otatte haasteen vastaan, olisi ihanaa, jos kommentoisitte tähän kirjoitukseen tai laittaisitte minulle henkilökohtaisesti sähköpostia!

♡ :lla Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...