sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Saturday Night Cross Kitchen


Photo & Video Sharing by SmugMug
Kuten aiemmin mainitsin, naapurissani on aivan ihana kiinalainen ravintola. Eilen illalla hain Chicken Chop Suey-annoksen ja herkuttelin kiireisen viikon kunniaksi kotona kaikessa rauhassa.
Kovin kuvauksellinen Chop Suey annos ei ole mutta ah niin herkullinen! Jälkiruoaksi tarjosin itselleni Oreos-keksejä. China meets the States. (monessa nettilähteessä muuten mainitaan, että myös Chop Suey on amerikankiinalainen keksintö, ei siis perinteisestä kiinalaisesta keittiöstä lähtöisin oleva resepti!) Ainoa miinus Take Away-annoksessa: ei rapukakkuja!

Rapakon takaa löytyy myös Kakunpalanen-blogin Jenni, jolta sain kiva tunnustuksen muutama päivä sitten. Kiitos Jenni, palaan tunnustuksen mukana tulemiin kysymyksiin ajan kanssa tulevalla viikolla! Käykäähän katsomassa, miltä elämä Washingtonissa näyttää!

4 kommenttia:

 1. Oh, olen niin kade noista Oreoista :D

  VastaaPoista
 2. Haha, en edes tiennyt, että niitä saa täältä eli oli iloinen ylläri kun bongasin ne lähikaupan hyllystä. Laitanko paketin tulemaan? :D

  VastaaPoista
 3. minäkin meinasin kuolla kateudesta nähdessäni tuon oreo-paketin! suomesta olen yrittäny löytää korviketta, mutta ei tahdo löytyä. nyt markkinoille tulleet dopsit on lähinnä oreoita, mutta ei läheskään niin hyviä.

  VastaaPoista
 4. On kyllä jännä, ettei Suomeen saada näitä keksejä kun muualla Euroopassa niitä kuitenkin myydään! Ja noihin tulee kyllä himo, söin varmaan puolet paketista eilen... paljon parempia kuin Dominot. Nää Dopsit on mulle uusi tuttavuus, niitä ei vielä viime vuonna tainnut olla kaupoissa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...